Укр
Рус
Канапе Закуски Російська кухня

Канапе з перепелиними яйцями

( 4.7500 4 516 16 оцінок)

2439 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Канапе з перепелиними яйцями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Проста, дуже колоритна, та до того ж, економічна закуска. Канапе, ці оригінальні маленькі бутерброди, придумали французи, але на сьогодні страва настільки популярна, що без неї не обходиться жоден фуршет. Будь-які інгредієнти, які є у вашому холодильнику, можуть ідеально підійти для приготування канапе, варто тільки мати у себе на кухні хліб, тости або навіть крекери. Найчастіше канапе подають до столу, як холодну закуску, але цілком реально приготувати цю страву і гарячою. Дуже смачно і оригінально виходять канапе з перепелиними яйцями. До речі, такий вид канапе обов'язково приведе в захват ваших дітей, до того ж, перепелині яйця - це просто криниця корисних речовин. Ну, а приготування настільки просте, що з цим зможе справитися кожен. Отже, є в запасі перепелині яйця, тоді не відкладаючи, приступаємо до роботи і готуємо канапе.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з перепелиними яйцями" (на 100 грам)

  • Білки8.2 гр.
  • Жири15.6 гр.
  • Вуглеводи23.7 гр.
  • Калорії275 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займемося приготуванням основи для канапе, в нашому випадку ми скористаємося білим хлібом. Беремо буханку білого хліба, він повинен бути досить м'яким і пористим, щоб його можна було розім'яти. Нарізаємо хліб скибочками завтовшки приблизно один см.

Крок - 1
02

Кожен шматочок трохи розминаємо за допомогою качалки, як би розгортаючи, а потім спеціальним кружком з ручкою видавлюємо з м'якушки хліба корж круглої форми. Таким чином, ми приготували основу для майбутніх канапе. Як правило, в канапе використовують яйця варені, цілком або нарізані навпіл, але в сьогоднішньому рецепті ми будемо готувати з сирих перепелиних яєць.

Крок - 2
03

Потім в посудині з вогнетривкого скла розтоплюємо вершкове масло.

Крок - 3
04

Після цього беремо форму для випічки з круглими заглибленнями і за допомогою кулінарного пензлика змащуємо формочки розтопленим маслом. У кожен отвір поміщаємо раніше підготовлений кружечок хліба.

Крок - 4
05

Нарізаний тонкими скибочками бекон за допомогою кухонних ножиць перерізаємо порційними шматочками за розміром хлібного кружечка і викладаємо в кожне поглиблення, заповнене хлібним коржиком.

Крок - 5
06

Дуже тонкі слайси плавленого сиру ріжемо так само скибочками такого ж розміру, як хліб і бекон, кладемо його в формочку і трохи притискаємо, щоб утворилося невелике заглиблення.

Крок - 6
07

У цю улоговинку поверх сиру виливаємо акуратно розбите перепелине яйце, намагаючись, щоб жовток і білок трималися, не розпливаючись, трохи присолюємо.

Крок - 7
08

Форму з підготовленою стравою помістіть в духовку і готуйте при температурі 180 градусів протягом 5 хвилин, довше часу точно не знадобиться, тому чітко стежте щоб страва не згоріла.

Крок - 8
09

Після закінчення даного часу дістаємо форму з духовки, акуратно витягаємо канапе, викладаємо на тарілку і прикрасивши свіжою зеленню, з гордістю подаємо до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -
Баклажанові рулетики - покроковий рецепт, фото 1 Баклажанові рулетики 50 2 2 з 5 - детальніше -
Класична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Класична окрошка 35 6 3 з 5 - детальніше -
Бургер з бужениною - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з бужениною 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Карпаччо з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з яловичини 40 2 2 з 5 - детальніше -
Карамель рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Карамель рецепт 40 1 3 з 5 - детальніше -