Укр
Рус
Канапе Закуски Російська кухня

Канапе з оливками

( 4.7308 4 526 26 оцінок)

2094 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Канапе з оливками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Якщо у вас намічається якесь святкування або вам потрібно накрити фуршетний стіл, і ви хочете здивувати гостей чимось новеньким і вишуканим - тоді вам відмінно підійде цей рецепт канапе з оливками. Канапе давно увійшли в усі кухні світу як одна з найпопулярніших і бажаних закусок. Це та страва, що дозволяє експериментувати і виявляти фантазію в самих різних проявах кулінарних рішень. Трошки відмінний від традиційних, рецепт канапе з оливками порадує вас неймовірно смачною і оригінальною стравою, що справить незабутнє враження на гостей. Канапе з оливками ми будемо готувати не просто надівши оливки на шпажки і додавши ще якісь інгредієнти. Щоб приготувати канапе за даним рецептом, потрібно витратити трохи більше часу і зусиль, та й набір продуктів, крім головної ролі оливок, трохи більше, ніж зазвичай, але результат порадує вас поза сумнівами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з оливками" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи26.6 гр.
  • Калорії230 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, для початку наріжемо багет на скибочки, товщиною близько сантиметра. Потім їх потрібно трохи обсмажити на сковороді або ж підсушити в духовці, щоб на них утворилася красива золотава скоринка.

Крок - 1
02

Тепер займемося підготовкою інших компонентів цієї страви. Для початку миємо виноград, відокремлюємо кожну ягідку від гілочки, а потім викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.

Крок - 2
03

Після цього поливаємо оливковою олією, перемішуємо і відправляємо в духовку запікатися близько 10 хвилин.

Крок - 3
04

Тим часом відкриємо банку оливок без кісточок, зливаємо рідину, а оливки викладаємо в чашу блендера або кухонного комбайна. Сюди ж додаємо в'ялені маслини, каперси, в'ялені помідори і кілька штук консервованих анчоусів. Не потрібно використовувати всю банку анчоусів, щоб не перебити смак інших інгредієнтів.

Крок - 4
05

Тепер перебиваємо всі ці продукти блендером. Потім сюди ж додаємо гірчицю, очищаємо зубчик часнику і розчавлюємо його за допомогою ножа і теж кидаємо в чашу блендера.

Крок - 5
06

Беремо свіжий чебрець, миємо й також додаємо його, трохи подрібнивши. Знову перебиваємо масу блендером. Після цього наливаємо оливкову олію і видавлюємо трохи лимонного соку і перебиваємо втретє вміст чаші.Такім чином у нас виходить однорідна маса, дуже ароматна, густої консистенції, але м'яка, пастоподібна.

Крок - 6
07

Тепер переходимо до фінального процесу. Беремо козячий сир, бажано купувати відразу розм'якшений, він є в наявності в супермаркетах, і намазуємо його на скибочки хліба, достатньо однієї чайної ложки сиру на кожен шматочок.

Крок - 7
08

Зверху викладаємо нашу суміш і прикрашаємо чебрецем. Канапе з оливками готові, і тепер залишилося виконати головне завдання - подати їх на стіл для частування гостей цією неймовірно смачною і ситною закускою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Бил меслен кус - кус по Туніськи - покроковий рецепт, фото 1 Бил меслен кус - кус по Туніськи 120 6 4 з 5 - детальніше -
Пиво - покроковий рецепт, фото 1 Пиво 60 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Перець фарширований без рису - покроковий рецепт, фото 1 Перець фарширований без рису 85 6 3 з 5 - детальніше -
М’ясні фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясні фрикадельки 75 4 3 з 5 - детальніше -
Такос з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Такос з овочами 70 3 3 з 5 - детальніше -