Укр
Рус
Мясо Закуски Російська кухня

Канапе з м’ясом

( 4.8333 4 518 18 оцінок)

1770 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Канапе з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Кожній господині завжди хочеться смачно нагодувати свою сім'ю, тому найдобросовісніші завжди намагаються вдосконалити свої кулінарні здібності. А оформити святковий стіл для багатьох - ціле мистецтво і старанням господинь накрити його якнайкраще і вишуканіше немає меж. Звичайно, жоден стіл не обходиться без закусок, як холодних так і гарячих, і відмінним варіантом завжди є канапе. Можете скористатися нашим рецептом і приготувати канапе з м'ясом, які точно будуть виглядати виграшно на святковому столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири20.9 гр.
  • Вуглеводи10.1 гр.
  • Калорії272 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Як вже було сказано раніше, канапе - це вид закуски, які бувають не тільки холодними, а й гарячими. Природно, гарячі канапе вимагають трохи більше часу на приготування, та й інгредієнтів трохи більше, але смак того варто. Так, як в нашому блюді ми використовуємо м'ясний фарш, від його якості і сорту в основному і залежить смак закуски. Фарш може бути з будь-якого виду м'яса, від свинячого до курячого, можна купити готовий, або приготувати самостійно, перекрутивши м'ясо через м'ясорубку.

Крок - 1
02

Отже, викласти м'ясний фарш в сковорідку і помістити її на плиту. Коли фарш трохи підсмажиться, додати туди тертий на тонкі стружки твердий сир.

Крок - 2
03

Після цього кинути туди ж натертий сир пармезан і добре перемішати за допомогою дерев'яної лопатки.

Крок - 3
04

Притомивши м'ясо з сиром на сковорідці буквально пару хвилин, влити до цих інгредієнтів соус сальса. Також все перемішати і продовжувати готувати ще кілька хвилин, до рівномірного коричневого кольору.

Крок - 4
05

Тепер, коли начинка для наших майбутніх канапе готова, слід включити духовку, щоб розігріти до 175 градусів. Вам необхідно взяти мініатюрну форму для випічки кексів і злегка змастити оливковою олією. Квадратики листкового тіста потрібно акуратно втиснути в змащені маслом формочки так, щоб края були витягнутими.

Крок - 5
06

У кожну форму з тістом помістити столову ложку м'ясної суміші. Начинивши таким чином всі формочки, помістити їх в попередньо розігріту духовку.

Крок - 6
07

Випікати канапе з м'ясом протягом 10 хвилин. Цього часу буде достатньо для того, щоб края канапешок стали злегка коричневими. Після цього перекласти канапе на блюдо і кожну канапе полити ложкою сметани.

Крок - 7
08

Зелену цибулю обполоснути, просушити і нарізавши кільцями, посипати зверху канапе. Ось тепер наша закуска готова. Поспішайте подати до столу, нехай ваші гості насолоджуються.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Аджика грузинська - покроковий рецепт, фото 1 Аджика грузинська 85 1 3 з 5 - детальніше -
Бутерброд з ікрою - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з ікрою 35 3 2 з 5 - детальніше -
Італійські сирні палички - покроковий рецепт, фото 1 Італійські сирні палички 50 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сидр яблучний - покроковий рецепт, фото 1 Сидр яблучний 60 1 3 з 5 - детальніше -
Равіолі з вершковим соусом - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з вершковим соусом 50 6 3 з 5 - детальніше -
Буженина зі свинини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Буженина зі свинини в духовці 85 6 3 з 5 - детальніше -
Хачапурі по-аджарськи - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі по-аджарськи 95 2 3 з 5 - детальніше -