Кожній господині завжди хочеться смачно нагодувати свою сім'ю, тому найдобросовісніші завжди намагаються вдосконалити свої кулінарні здібності. А оформити святковий стіл для багатьох - ціле мистецтво і старанням господинь накрити його якнайкраще і вишуканіше немає меж. Звичайно, жоден стіл не обходиться без закусок, як холодних так і гарячих, і відмінним варіантом завжди є канапе. Можете скористатися нашим рецептом і приготувати канапе з м'ясом, які точно будуть виглядати виграшно на святковому столі.
Як вже було сказано раніше, канапе - це вид закуски, які бувають не тільки холодними, а й гарячими. Природно, гарячі канапе вимагають трохи більше часу на приготування, та й інгредієнтів трохи більше, але смак того варто. Так, як в нашому блюді ми використовуємо м'ясний фарш, від його якості і сорту в основному і залежить смак закуски. Фарш може бути з будь-якого виду м'яса, від свинячого до курячого, можна купити готовий, або приготувати самостійно, перекрутивши м'ясо через м'ясорубку.
Отже, викласти м'ясний фарш в сковорідку і помістити її на плиту. Коли фарш трохи підсмажиться, додати туди тертий на тонкі стружки твердий сир.
Після цього кинути туди ж натертий сир пармезан і добре перемішати за допомогою дерев'яної лопатки.
Притомивши м'ясо з сиром на сковорідці буквально пару хвилин, влити до цих інгредієнтів соус сальса. Також все перемішати і продовжувати готувати ще кілька хвилин, до рівномірного коричневого кольору.
Тепер, коли начинка для наших майбутніх канапе готова, слід включити духовку, щоб розігріти до 175 градусів. Вам необхідно взяти мініатюрну форму для випічки кексів і злегка змастити оливковою олією. Квадратики листкового тіста потрібно акуратно втиснути в змащені маслом формочки так, щоб края були витягнутими.
У кожну форму з тістом помістити столову ложку м'ясної суміші. Начинивши таким чином всі формочки, помістити їх в попередньо розігріту духовку.
Випікати канапе з м'ясом протягом 10 хвилин. Цього часу буде достатньо для того, щоб края канапешок стали злегка коричневими. Після цього перекласти канапе на блюдо і кожну канапе полити ложкою сметани.
Зелену цибулю обполоснути, просушити і нарізавши кільцями, посипати зверху канапе. Ось тепер наша закуска готова. Поспішайте подати до столу, нехай ваші гості насолоджуються.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти