Укр
Рус
Курка Закуски Російська кухня

Канапе з куркою

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

1615 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Канапе з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Мені здається, що досягненням будь-якого святкового столу або фуршету є різноманітність всіляких закусок. І самими оригінальними виглядають невеликі різнокольорові бутербродики, які мають красиву назву - канапе. Варіантів цих бутербродів безліч, так само як і різноманітності продуктів, які в їх приготуванні можуть використовуватися, тому щоб з усіма познайомитися, потрібно вивчити цілий розділ кулінарії. У нашому випадку - рецепт канапе з куркою, трошки незвичайний, в якому використовуються продукти, на перший погляд, абсолютно непоєднувані, але від цього не менш смачний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з куркою" (на 100 грам)

  • Білки20.9 гр.
  • Жири14.2 гр.
  • Вуглеводи5.2 гр.
  • Калорії241 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Найчастіше канапе готують з сирих продуктів, овочів, фруктів, але бувають ці бутерброди і гарячими, або в процесі готування деякі інгредієнти вимагають термічної обробки. Так як в нашому варіанті використовується курка, то її приготуванням ми і займемося. Беремо курячу грудку, розрізаємо на філе, добре промиваємо і обсушуємо за допомогою паперового рушника. Видаляємо непотрібні плівки і зайвий жир, при наявності, звичайно.

Крок - 1
02

Після таких процедур ріжемо курятину на скибочки невеликого розміру, але і не зовсім крихітні, складаємо в миску. Потім куряче м'ясо поливаємо медом, солимо за смаком і посипаємо перцем кайенским. Шматочки м'яса добре перемішуємо з приправами і залишаємо постояти на півгодини, щоб промаринувалося.

Крок - 2
03

Беремо бекон і ріжемо на дуже тонкі слайси, або ж можна купити готову нарізку, головне, щоб скибочки бекону були нарізані дуже тонко і легко згорталися в трубочку.

Крок - 3
04

Тепер кожну скибочку маринованої курятини загортаємо в бекон.

Крок - 4
05

У глибоку посудину засипаємо коричневий цукор, додаємо туди кайенський перець і змішуємо. Тим часом готуємо лист для випічки, застилаємо його папером для випічки.

Крок - 5
06

Кожен шматочок курятини в беконі обвалюэмо в суміш цукру з перцем і викладаємо на деко. Коли вся курятина буде викладена на деко, поміщаємо його в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Запікаємо курятину приблизно хвилин 25 і дістаємо деко з духовки. Викладаємо курячі рулетики на тарілку і встромляє в кожен шпажку.

Крок - 6
07

Посипаємо канапе з куркою нарізаною зеленню цибулі і подаємо до столу з соусом, який вам більше подобається. Найбільше буде поєднуватися з такою закускою соус на сметанній основі. Канапе на шпажках з куркою, підсмаженою в беконі стане не просто прикрасою вашого святкового застілля, але і буде користуватися неймовірним успіхом у ваших гостей, які по достоїнству оцінять ваші здібності.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нутелла з арахісом - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла з арахісом 50 2 3 з 5 - детальніше -
Хачапурі з картоплею і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі з картоплею і сиром 95 3 3 з 5 - детальніше -