Укр
Рус
Канапе Закуски Французька кухня

Канапе з крабовими паличками

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

802 - переглядів
25 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Канапе з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Канапе з крабовими паличками - оригінальні закусочні бутерброди з начинкою з сурімі. Робляться вони просто і швидко, з доступних продуктів, а виходять смачними і симпатично виглядають на святковому столі. Легкий спосіб приготування апетитних канапе з крабовими паличками описаний в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з крабовими паличками" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири8 гр.
  • Вуглеводи30.6 гр.
  • Калорії209 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку зробіть начинку для канапе. Крабові палички вийміть з упаковки, наріжте невеликими кубиками і відправте в миску для змішування.

Крок - 1
02

Помідори вимийте, просушіть, подрібніть ножем і додайте в ємність з крабовими паличками.

Крок - 2
03

Так само поступіть з зеленою цибулею і петрушкою (або кропом). Маринований перець халапеньо наріжте дрібними кубиками і додайте до решти продуктів.

Крок - 3
04

Маринований перець чилі розріжте навпіл і видаліть насіння, а м'якоть дрібно поріжте ножем і відправте в загальну масу.

Крок - 4
05

Зубчики часнику очистіть від лушпиння і продавіть через прес в миску з іншими інгредієнтами.

Крок - 5
06

Туди ж додайте майонез і соус табаско. Перемішайте вміст миски до однорідності.

Крок - 6
07

Отриману суміш зачерпуйте ложкою і викладайте на галетне печиво або крекери, а потім таким же печивом накривайте зверху.

Крок - 7
08

Сервіруйте страву. Викладіть на тарілку по 2 канапе з крабовими паличками. Зверху прикрасьте бутерброди свіжою зеленню. Подавати канапе на стіл бажано відразу після приготування, поки печиво не просочилося начинкою і не втратило крихкість.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -
Вівсяне печиво з медом - покроковий рецепт, фото 1 Вівсяне печиво з медом 35 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Форшмак з оселедця з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з оселедця з яйцем 45 4 3 з 5 - детальніше -
Малинова панна-котта - покроковий рецепт, фото 1 Малинова панна-котта 50 2 3 з 5 - детальніше -
Горбуша малосольна - покроковий рецепт, фото 1 Горбуша малосольна 40 4 3 з 5 - детальніше -