Незамінна страва на всіх фуршетах і багатьох банкетах.
Почнемо приготування цієї необхідної на кожному фуршеті або банкеті закуски. Виберіть свіжу шинку і наріжте її тонкими пластами. Можна знайти в будь-якому магазині фасовану і вже порізану скибочками (це на ваш вибір). Потім розріжте кожен пласт шинки на довгі вузькі смуги.
Далі помістіть колечко копченої ковбаси на обробну дошку і наріжте тонкими круглими часточками, обов'язково позбавивши попередньо від шкірки.
Потім виберіть самого маленького розміру консервовані хрусткі корнішони і розділіть кожен на дві частини.
У цьому рецепті використовуються вже спеціально нарізані і фасовані куби твердого сиру, але якщо такого не знайдете, то самостійно наріжте маленькими кубиками обраний вами твердих сортів сир.
Тепер займіться приготуванням самих канапе. Візьміть гостру дерев'яну шпажку і наколіть в першу чергу одну половину корнішона. Потім скрутіть довгу часточку шинки в так званий рулет і теж нанизайте на шпажку після огірка. Закінчуєте шаром з сирного кубика.
Далі змініть почерговість інгредієнтів. А саме, першим шаром помістіть на шпажку оливку без кісточок, потім кубик сиру, листочок свіжої зелені петрушки і, закінчуйте часточкою копченої ковбаси.
Тепер зробіть святкові канапе. Для цього помийте під проточною водою помідори черрі і висушіть, не відриваючи зелені корінці, паперовим рушником. Далі проткніть помідор шпажкою, потім наколіть згорнутий вдвічі лист зеленого базиліка і закінчіть кубиком сиру.
Закінчуйте нанизувати на шпажки інгредієнти, постійно чергуючи шари, до тих пір, поки у вас нічого не залишиться з необхідних продуктів. Потім викладіть усі приготовані канапе на красиве велике блюдо, полийте невеликою кількістю соєвого соусу і подавайте гостям.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти