Укр
Рус
Канапе Закуски Російська кухня

Канапе з ковбасою сиром

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

2524 - переглядів
30 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Канапе з ковбасою сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Незамінна страва на всіх фуршетах і багатьох банкетах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з ковбасою сиром" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири14.4 гр.
  • Вуглеводи1.8 гр.
  • Калорії174 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почнемо приготування цієї необхідної на кожному фуршеті або банкеті закуски. Виберіть свіжу шинку і наріжте її тонкими пластами. Можна знайти в будь-якому магазині фасовану і вже порізану скибочками (це на ваш вибір). Потім розріжте кожен пласт шинки на довгі вузькі смуги.

Крок - 1
02

Далі помістіть колечко копченої ковбаси на обробну дошку і наріжте тонкими круглими часточками, обов'язково позбавивши попередньо від шкірки.

Крок - 2
03

Потім виберіть самого маленького розміру консервовані хрусткі корнішони і розділіть кожен на дві частини.

Крок - 3
04

У цьому рецепті використовуються вже спеціально нарізані і фасовані куби твердого сиру, але якщо такого не знайдете, то самостійно наріжте маленькими кубиками обраний вами твердих сортів сир.

Крок - 4
05

Тепер займіться приготуванням самих канапе. Візьміть гостру дерев'яну шпажку і наколіть в першу чергу одну половину корнішона. Потім скрутіть довгу часточку шинки в так званий рулет і теж нанизайте на шпажку після огірка. Закінчуєте шаром з сирного кубика.

Крок - 5
06

Далі змініть почерговість інгредієнтів. А саме, першим шаром помістіть на шпажку оливку без кісточок, потім кубик сиру, листочок свіжої зелені петрушки і, закінчуйте часточкою копченої ковбаси.

Крок - 6
07

Тепер зробіть святкові канапе. Для цього помийте під проточною водою помідори черрі і висушіть, не відриваючи зелені корінці, паперовим рушником. Далі проткніть помідор шпажкою, потім наколіть згорнутий вдвічі лист зеленого базиліка і закінчіть кубиком сиру.

Крок - 7
08

Закінчуйте нанизувати на шпажки інгредієнти, постійно чергуючи шари, до тих пір, поки у вас нічого не залишиться з необхідних продуктів. Потім викладіть усі приготовані канапе на красиве велике блюдо, полийте невеликою кількістю соєвого соусу і подавайте гостям.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Кексики Капкейкі - покроковий рецепт, фото 1 Кексики Капкейкі 40 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сабайон - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон 30 3 2 з 5 - детальніше -
Штрудель - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Песто з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Песто з помідорами 45 1 2 з 5 - детальніше -