Укр
Рус
Канапе Закуски Італійська кухня

Канапе з фруктів

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

619 - переглядів
25 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Канапе з фруктів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Канапе з фруктів - незвичайний, гарний, смачний, презентабельний десерт, який стане прикрасою солодкого столу на свято. Страва складається з фруктової нарізки, перешарованої шматочками тіста філо, яке можна зробити самостійно або купити в магазині вже готове, як пропонується в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з фруктів" (на 100 грам)

  • Білки2.3 гр.
  • Жири8.9 гр.
  • Вуглеводи23 гр.
  • Калорії199 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для канапе. Фрукти, полуницю і петрушку вимийте і висушіть. Ківі і манго очистіть від шкірки і подрібніть невеликими шматочками. Полуницю наріжте тонкими слайсами. Пласти тесту філо наріжте квадратами за розміром майбутніх канапе.

Крок - 1
02

Шматочки тіста викладіть на деко-решітку одним шаром і накрийте іншим ґратчастим листом. Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія і відправте туди конструкцію. Запікайте тісто до тих пір, поки воно не стане золотистим і хрустким, потім вийміть з духовки і остудіть.

Крок - 2
03

Жирні вершки (не менше 33%) збийте з цукровою пудрою і ванільним екстрактом до стійких піків і охолодіть в холодильнику. Охолоджені збиті вершки перекладіть в кондитерський мішок і відсадіть на тісто.

Крок - 3
04

Зверху покладіть скибочки ківі або полуниці. Злегка змастіть фрукти вершками і знову викладіть запечене тісто.

Крок - 4
05

Його теж покрийте збитими вершками і повторно покладіть ківі і полуницю. Слідкуйте, щоб в одному канапе фрукти не повторювалися.

Крок - 5
06

Потім знову йдуть вершки-тісто-вершки. Зверху на цей раз викладіть шматочки манго.

Крок - 6
07

Прикрасьте канапе з фруктів петрушкою (можна замінити базиліком або м'ятою) і присипте цукровою пудрою. Подавайте солодкі фруктові канапе на стіл відразу після приготування, поки тісто не розмокнуло і не перестало хрустіти.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Грудинка 120 1 3 з 5 - детальніше -
Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Піцца на сковороді 20 3 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка з яблуками 50 5 2 з 5 - детальніше -
Кокосове молоко - покроковий рецепт, фото 1 Кокосове молоко 20 4 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Роли з кунжутом - покроковий рецепт, фото 1 Роли з кунжутом 60 4 3 з 5 - детальніше -
Зефір з желатином - покроковий рецепт, фото 1 Зефір з желатином 45 3 3 з 5 - детальніше -
Стейк Рибай на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк Рибай на сковороді 25 1 2 з 5 - детальніше -