Укр
Рус
Канапе Закуски Російська кухня

Канапе з чорним хлібом

( 4.9474 4 519 19 оцінок)

2006 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Канапе з чорним хлібом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Канапе - ці маленькі закуски, дуже популярні в усьому світі. Без них не обходиться жоден фуршет, також частіше їх стали подавати на святковий стіл і вечірки. Ними можна перекусити на пікніку, і вони порадують нас на сніданок. Універсальні, легкі в приготуванні і просто смачні вони є прекрасним доповненням до аперитиву на святі. І канапе з чорним хлібом з сиром і лососем, як не можна до речі підійдуть нам.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з чорним хлібом" (на 100 грам)

  • Білки20.9 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи8 гр.
  • Калорії225 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку беремо шматок свіжого чорного зернового хліба і викладаємо на нього пластинку сиру. Сюди підійде як сир Гауда, так і можна використовувати Емменталь або Мазда.

Крок - 1
02

Зверху на сир викладаємо, спочатку тонко порізане слайсами, слабосолене філе лосося. Викладаємо так, щоб лосось покрив всю поверхню сиру. Якщо не вистачає одного слайса, відрізаємо відсутню частину від філе і докладаємо на сир. Зверху на лосось знову викладаємо сир. Наступний шар знову лосось.

Крок - 2
03

Потім ще сир і останній шар філе лосося. Акуратно обрізаємо зайве, надавши красиву форму страві. Гострим кухонним ножем зрізаємо скоринки хліба з усіх боків. Повинні вийти рівні края. Беремо харчову плівку і акуратно обмотуємо наші отримані канапе. Руками розрівнюємо, злегка ущільнюючи їх.

Крок - 3
04

Знімаємо плівку і нарізаємо рівними, невеликими кубиками. Потім кожен кубик посипаємо сушеним кропом (можна використовувати свіжу подрібнену зелень кропу). Зверху кожен шматочок прикрашаємо чорною ікрою.

Крок - 4
05

Тепер акуратно за допомогою кухонної лопатки окремо викладаємо канапе з чорним хлібом на тарілку. Поруч з канапе в тарілку викладаємо будь-який готовий соус на основі майонезу, і посипаємо сушеною зеленню кропу. Це не тільки естетично, привабливо і колоритно, але і просто неймовірно смачно. Здивуйте ваших гостей такою оригінальною закускою!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Млинці на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Млинці на молоці 15 4 2 з 5 - детальніше -
Згущене молоко - покроковий рецепт, фото 1 Згущене молоко 120 1 3 з 5 - детальніше -
Йогурт - покроковий рецепт, фото 1 Йогурт 10 3 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паста - покроковий рецепт, фото 1 Паста 30 4 2 з 5 - детальніше -
Заварне тістечко - покроковий рецепт, фото 1 Заварне тістечко 40 3 3 з 5 - детальніше -
Безе торт - покроковий рецепт, фото 1 Безе торт 60 5 3 з 5 - детальніше -
Цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Цибулевий суп 80 6 3 з 5 - детальніше -