Укр
Рус
Риба Закуски Українська кухня

Канапе з червоною рибою на шпажках

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

2704 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Канапе з червоною рибою на шпажках - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Ця красива і незвичайна страва припаде до смаку всім і справить враження навіть на самого примхливого гурмана. Придумали канапе французькі кулінари і подавали їх на шпажках. На сьогоднішній день ці мініатюрні диво - бутерброди завоювали популярність у багатьох господинь, завдяки простоті приготування і красі оформлення. Ми пропонуємо вашій увазі рецепт відмінної закуски -канапе з червоною рибою на шпажках.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з червоною рибою на шпажках" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи11.8 гр.
  • Калорії124 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нічого складного в процесі приготування закуски з сьогоднішнього нашого рецепту немає, всього лише викласти шарами всі перераховані інгредієнти і на вашому святковому застіллі з'явиться красивий яскравий делікатес. На обробну дошку поміщаємо квадратний шматок хліба бімбо без скоринки.

Крок - 1
02

Наносимо на його поверхню сирну пасту і розподіляємо за допомогою столового ножа тонким шаром по всій поверхні хліба.

Крок - 2
03

Філе копченого лосося нарізаємо тоненькими слайсами і укладаємо на скибочку хліба з сирною пастою. Потрібно, щоб лосось покрив скибочку хліба по всьому периметру.

Крок - 3
04

Потім зверху риби кладемо ще один шматочок хліба і добре притискаємо.

Крок - 4
05

Знову змащуємо хліб шаром сирної пасти. Тепер нарізаємо шматочками товщиною пару міліметрів вершковий сир і укладаємо наступним шаром наших канапе.

Крок - 5
06

Третім скибочкою хліба накриваємо шар вершкового сиру, Придавлюємо небагато. І цей шматок хліба рясно змащуємо сирною пастою, це необхідно для того, щоб скибочки хліба добре склеювалися.

Крок - 6
07

Після того, як ми розподілили шар пасти, кладемо солоні огірки, нарізані пластами вздовж огірочка.

Крок - 7
08

Наступним скибочкою хліба накриваємо огірки, добре притискаємо і змащуємо хліб сирною пастою.

Крок - 8
09

І завершуємо процес формування канапе шаром копченого лосося. Притискаємо добре, щоб всі верстви з'єдналися і загортаємо в попередньо оброблений папір.

Крок - 9
10

Приготований бутерброд відправляємо в холодильник на кілька годин, щоб ущільнився і при нарізці не розвалюється. Після цього дістаємо нашу закуску з холодильника, виймаємо з паперу та розрізаємо за допомогою гострого ножа на 9 рівних частин. Кожну канапешку проколюємо шпажкою і викладаємо на тарілку. Ця оригінальна закуска - канапе з червоною рибою на шпажках обов'язково приверне увагу ваших гостей.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Цвітна капуста консервована - покроковий рецепт, фото 1 Цвітна капуста консервована 60 1 2 з 5 - детальніше -
Вермішель з фаршем на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель з фаршем на сковороді 25 2 1 з 5 - детальніше -
Кролик в винному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Кролик в винному соусі 75 4 3 з 5 - детальніше -