Ця красива і незвичайна страва припаде до смаку всім і справить враження навіть на самого примхливого гурмана. Придумали канапе французькі кулінари і подавали їх на шпажках. На сьогоднішній день ці мініатюрні диво - бутерброди завоювали популярність у багатьох господинь, завдяки простоті приготування і красі оформлення. Ми пропонуємо вашій увазі рецепт відмінної закуски -канапе з червоною рибою на шпажках.
Нічого складного в процесі приготування закуски з сьогоднішнього нашого рецепту немає, всього лише викласти шарами всі перераховані інгредієнти і на вашому святковому застіллі з'явиться красивий яскравий делікатес. На обробну дошку поміщаємо квадратний шматок хліба бімбо без скоринки.
Наносимо на його поверхню сирну пасту і розподіляємо за допомогою столового ножа тонким шаром по всій поверхні хліба.
Філе копченого лосося нарізаємо тоненькими слайсами і укладаємо на скибочку хліба з сирною пастою. Потрібно, щоб лосось покрив скибочку хліба по всьому периметру.
Потім зверху риби кладемо ще один шматочок хліба і добре притискаємо.
Знову змащуємо хліб шаром сирної пасти. Тепер нарізаємо шматочками товщиною пару міліметрів вершковий сир і укладаємо наступним шаром наших канапе.
Третім скибочкою хліба накриваємо шар вершкового сиру, Придавлюємо небагато. І цей шматок хліба рясно змащуємо сирною пастою, це необхідно для того, щоб скибочки хліба добре склеювалися.
Після того, як ми розподілили шар пасти, кладемо солоні огірки, нарізані пластами вздовж огірочка.
Наступним скибочкою хліба накриваємо огірки, добре притискаємо і змащуємо хліб сирною пастою.
І завершуємо процес формування канапе шаром копченого лосося. Притискаємо добре, щоб всі верстви з'єдналися і загортаємо в попередньо оброблений папір.
Приготований бутерброд відправляємо в холодильник на кілька годин, щоб ущільнився і при нарізці не розвалюється. Після цього дістаємо нашу закуску з холодильника, виймаємо з паперу та розрізаємо за допомогою гострого ножа на 9 рівних частин. Кожну канапешку проколюємо шпажкою і викладаємо на тарілку. Ця оригінальна закуска - канапе з червоною рибою на шпажках обов'язково приверне увагу ваших гостей.
Випадкові рецепти