Укр
Рус
Канапе Закуски Російська кухня

Канапе на шпажках з шинкою

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

2178 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Канапе на шпажках з шинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Якщо на порозі гості, а вам потрібно приготувати смачну закуску за лічені хвилини, то як не можна до речі, підійдуть канапе на шпажках з шинкою. Це один з найбільш вдалих варіантів канапе з шинкою, сиром і оливками. Вони є одним з найпопулярніших страв на фуршетних столах. Не вибагливі в приготуванні з пікантним смаком і просто естетично красиві, вони відразу привернуть увагу оточуючих. Кращим варіантом будуть наші канапе з шинкою і сиром на шпажках.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе на шпажках з шинкою" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи7 гр.
  • Калорії175 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку нам знадобиться тонкий коржик з кукурудзяного або пшеничного борошна - тортилья або невеликий круглий лаваш. Намазуємо корж заправкою для салату «цезар». Її можна придбати в магазині, або приготувати самостійно, а можна просто додати в майонез дрібно нарізаний часник, подрібнене філе анчоусів і дрібно натертий пармезан.

Крок - 1
02

Зверху викладаємо тонко нарізані великі скибочки шинки в два шари. Викладаємо шинку так, щоб весь простір коржа був заповнений.

Крок - 2
03

На шинку зверху викладаємо листя салату. Салат попередньо ретельно помити проточною водою і дати стекти.

Крок - 3
04

На салат викласти суцільним шаром тонко нарізаний швейцарський сир, або інший твердий сорт сиру. Слідом ще два шари нарізаної шинки.

Крок - 4
05

Далі візьмемо помитий помідор середнього розміру. Гострим ножем нарізаємо тоненькими кільцями. Викладаємо ряд по центру на шинку.

Крок - 5
06

Начинка готова, тепер скручуємо в рулет. Кладемо на обробну дошку і обрізаємо нерівності по краях.

Крок - 6
07

Кладемо рулет краєм коржа догори і проколюємо шпажками на відстані приблизно трьох - чотирьох сантиметрів. Попередньо на шпажки наколюємо зелені оливки по одній на кожну.

Крок - 7
08

Розрізаємо між шпажками, приблизно на рівній відстані наш святковий лаваш з начинкою і отримуємо канапе на шпажках з шинкою.

Крок - 8
09

Акуратно викладаємо наші канапе з шинкою на тарілки. Яскраві колоритні вони не тільки радують око, але і наситять вишуканим смаком. Порадуйте ваших рідних і знайомих.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Манти по-узбецьки - покроковий рецепт, фото 1 Манти по-узбецьки 90 6 3 з 5 - детальніше -
М’ясна начинка для млинців - покроковий рецепт, фото 1 М’ясна начинка для млинців 40 4 2 з 5 - детальніше -
Печиво Макаруни - покроковий рецепт, фото 1 Печиво Макаруни 60 2 3 з 5 - детальніше -
Олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гранатовий сік - покроковий рецепт, фото 1 Гранатовий сік 30 1 3 з 5 - детальніше -
Гарячій бутерброд - покроковий рецепт, фото 1 Гарячій бутерброд 45 1 3 з 5 - детальніше -