Укр
Рус
Риба Другі страви Середземноморська кухня

Кальмари фаршировані

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

750 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кальмари фаршировані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня, Китайська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Кальмари фаршировані - закусочна страва, прекрасно підходить для легкої вечері або перекусу. Таку закуску не соромно подати і на святковий стіл. У рецепті кальмари фаршируються рікоттою зі шпинатом, петрушкою, панірувальними сухарями і спеціями і обсмажуються на сковороді. Це просто, швидко і дуже смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кальмари фаршировані" (на 100 грам)

  • Білки12.1 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи13.5 гр.
  • Калорії155 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Червону цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Якщо немає саме червоної, візьміть білу або звичайну ріпчасту цибулю.

Крок - 1
02

Зубчики часнику теж очистіть від лушпиння і поріжте ножем. Червоний перець чилі вимийте, просушіть і дрібно наріжте. Розігрійте на сковороді рослинне масло, Відправте туди нарізані овочі і смажте до золотистості цибулі.

Крок - 2
03

Рікотту викладіть в миску. Якщо немає рікотти, можете взяти звичайний сир. Додайте до сиру підсмажену цибулю з часником і перцем чилі.

Крок - 3
04

Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи і дрібно поріжте ножем, а потім відправте в миску з рікоттою. Шпинат вимийте, просушіть, крупно поріжте і всипте до решти продуктів.

Крок - 4
05

Помідор вимийте, просушіть, розділіть навпіл і наріжте кубиками, а потім теж відправте в загальну миску. Туди ж натріть на дрібній тертці пармезан і всипте панірувальні сухарі.

Крок - 5
06

Додайте сіль, паприку і чорний мелений перець за смаком. Влийте оливкову олію. Перемішайте інгредієнти начинки до однорідності.

Крок - 6
07

Кальмари заздалегідь розморозьте і при необхідності очистіть від плівок. Нафаршируйте кальмари вийшовшою начинкою і скріпіть краї зубочисткою.

Крок - 7
08

Поставте на плиту сковороду-гриль, змастіть рослинною олією, нагрійте і викладіть туди нафаршировані кальмари. Смажте до рум'яності з обох сторін.

Крок - 8
09

Готові кальмари, фаршировані рікоттою із зеленню, сухарями і спеціями, перекладайте на обробну дошку і гострим ножем нарізуйте слайсами товщиною приблизно 1,5-2 см. Подавайте страву на шпинатній подушці зі свіжими овочами і лимоном. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Біфштекс по-татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс по-татарськи 40 1 3 з 5 - детальніше -
Курячі рублені котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі рублені котлети 40 3 2 з 5 - детальніше -