Укр
Рус
Риба Другі страви Російська кухня

Карп по‑китайськи

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

675 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Карп по‑китайськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати, Смажити

опис

Короп по-китайськи в гострому маринаді - відмінний рецепт приготування риби - швидкий і смачний спосіб. Рецепт приготування цього коропа вимагає наявність соусів виробництва TAO TAO

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Карп по‑китайськи" (на 100 грам)

  • Білки11.1 гр.
  • Жири14.2 гр.
  • Вуглеводи2.9 гр.
  • Калорії187 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Зніміть лушпиння з коропа і ретельно промийте рибу. На початку патрання зосередьтеся на жовчному міхурі. Ви не повинні різати його, тому що вся риба буде зіпсована (це буде нестерпно гірко). Тому відокремте нутрощі від м'яса якомога швидше - якщо жовч лопне, по крайній мірі, м'ясо залишиться хорошим. Основний принцип цього кроку - не вставляти ніж глибоко в рибу. Після цього процесу промийте все в холодній воді, в теплій воді короп починає псуватися (рватися), і кров не змиється. Викладіть очищений і випотрошений короп на обробну дошку і розріжте на шматки шириною близько 3 см. Покладіть шматки коропа в глибоку миску.

Крок - 1
02

Потім займіться приготуванням маринаду для риби. Залийте в окрему миску солодкий соус чилі і додайте пряний рибний соус (добре використовувати цей продукт виробництва Тао Тао). Потім залийте в миску свіжовичавлений лимонний сік, оливкове або рослинне масло, засипте копчену паприку, сіль, чорний мелений перець і ретельно все перемішайте, до утворення однорідної суміші.

Крок - 2
03

Далі вже укладені в мисці шматочки коропа залийте підготовленим маринадом і добре все перемішайте, щоб маринад покрив рибу. Надішліть замаринований короп в холодильник приблизно на 2 години.

Крок - 3
04

Після закінчення цього часу відправте сковорідку з рослинним або оливковою олією на плиту і добре прогрійте. Покладіть замариновані шматочки коропа в гаряче масло (зберігаючи максимально маринад) і обсмажуйте по 2-3 хвилини з кожного боку, до утворення золотистого відтінку на рибі.

Крок - 4
05

Обсмажені часточки коропа перекладіть у форму для випічки, змастіть кожен шматочок риби маринадом і відправте страву в духовку, попередньо нагріту до 200 градусів (обдування зверху і знизу). Запікайте рибу в духовці приблизно 15-20 хвилин. Запечений короп по-китайськи подавайте до столу в супроводі скибочок лимона (за бажанням).

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш з яловичини зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з яловичини зі сметаною 65 6 3 з 5 - детальніше -
Брускета з чорного хліба - покроковий рецепт, фото 1 Брускета з чорного хліба 25 1 3 з 5 - детальніше -
Олів’є з копченою куркою - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є з копченою куркою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріжки на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки на молоці 75 4 3 з 5 - детальніше -