Укр
Рус
Мясо Другі страви Европейская кухня

Качка, запечена в фользі

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1109 - переглядів
180 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Качка, запечена в фользі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Якщо ви плануєте святковий обід, приготуйте качку, запечену у фользі. Це класична французька страва має кращий смак з червоною капустою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Качка, запечена в фользі" (на 100 грам)

  • Білки0.3 гр.
  • Жири77.6 гр.
  • Вуглеводи1.6 гр.
  • Калорії712 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно вимийте під проточною водою і висушіть за допомогою паперового рушника качку. Викладіть качку на обробну дошку і за допомогою гострого ножа або кухонних ножиць відріжте нижню частину крил і розділіть тушку навпіл.

Крок - 1
02

Перекладіть дві половинки качки в форму для випічки, приправте м'ясо рясно сіллю, розтерши з усіх боків, і додайте зверху гілочки розмарину.

Крок - 2
03

Наріжте неочищений часник хрест-навхрест. Половину часнику покладіть в форму до качки. Потім обережно накрийте форму з мясом алюмінієвою фольгою, помістіть в холодильник і залиште маринуватися приблизно на 12 годин.

Крок - 3
04

Після закінчення зазначеного часу вимийте промариновану качку під струменем холодної води, щоб вона не була занадто солоною.

Крок - 4
05

Покладіть в глибоку форму для випічки або великий лист і залийте рослинною або оливковою олією. Качка повинна бути повністю занурена в масло.

Крок - 5
06

Потім додайте в м'ясо гілочки розмарину і половину часнику, які попередньо розділіть на часточки. Накрийте форму для випічки з качкою знову алюмінієвою фольгою, відправте в попередньо розігріту духовку і випікайте при 130 градусах протягом 2 і більше годин.

Крок - 6
07

Далі витягніть форму з м'ясом з духовки, розкрийте її і перекладіть ще гарячу качку з ємності з маринадом в деко, попередньо застелений фольгою або пергаментним папером.

Крок - 7
08

Акуратно руками видаліть кістки із запеченої качки, відправте лист з м'ясом знову в духовку і запікайте протягом 15-20 хвилин, в уже нагрітій до 200 градусів, для перетравлення. М'ясо повинно легко відходити від кістки, якщо ні, то мало запечене.

Крок - 8
09

Готову качку, запечену у фользі, розкладіть на красиве блюдо і подавайте до столу з червоною капустою або улюбленим овочевим салатом. Можна так само додати до качки гострий соус або навіть аджику.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Хліб в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб в духовці 80 1 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат з баклажанами - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з баклажанами 35 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паста болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Паста болоньєзе 40 4 3 з 5 - детальніше -
Паста з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Паста з беконом 55 5 3 з 5 - детальніше -
Рецепт цукерок в формочках - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт цукерок в формочках 55 3 3 з 5 - детальніше -