Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Корейська кухня

Качка з яблуками


- переглядів
140 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Качка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Аргентинська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

опис

Приготуйте смачну, ситну і корисну вечерю для всієї родини. Качина грудка виходить соковитою, з хрусткою скоринкою. Відірватися від такої страви просто неможливо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Качка з яблуками" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири12.1 гр.
  • Вуглеводи7.8 гр.
  • Калорії164 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Для готування вибирайте великі і щільні фрукти без видимих ​​пошкоджень. Віддавайте перевагу кисло-солодким сортам. Яблука ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками.

Крок - 1
02

Яблука очистіть від шкірки і видаліть серцевину. Наріжте невеликими кубиками або трикутниками.

Крок - 2
03

Наріжте тонкими смужками червону капусту. Промийте і просушіть рушниками качину грудку. Зніміть шкірку і плівку. Зробіть на м'якоті неглибокі насічки у вигляді сіточки і натріть м'ясо сумішшю «5 спецій».

Крок - 3
04

Поки маринується м'ясо, займіться овочами. У сковороду налийте оливкову олію, розігрійте на середньому вогні і викладіть в жаровню капусту. Обсмажте протягом 5 хвилин, потім додайте цукор, червоний винний оцет, паличку кориці і яблука. Суміш поперчіть, ретельно переміксуйте. Зменшіть вогонь до мінімальних значень, накрийте кришкою і тушкуйте періодично помішуючи, протягом 2 годин.

Крок - 4
05

Покладіть качині грудки надрізами вниз на холодну сковороду і включіть вогонь. Обсмажте на повільному вогні 6-8 хвилин до золотистої скоринки, видаліть надлишки жиру. Після чого поставте в розігріту до 200 ° С духовку на 6 хвилин. Дістаньте м'ясо з духовки, переверніть надрізами вгору і дайте настоятися протягом 5 хвилин.

Крок - 5
06

Поки качка настоюється, очистіть і наріжте дрібними шматочками яблуко.

Крок - 6
07

Поставте сковороду на слабкий вогонь, насипте в неї цукор і доведіть до карамелізації. Подрібнені яблука змішайте з дрібкою приправи «5 спецій», висипте на сковороду, перемішайте і додайте до них оцет. Обсмажте протягом 3 хвилин.

Крок - 7
08

Качину грудку наріжте на 5-6 шматочків. На порційне блюдо викладіть капусту, зверху розмістіть грудку і обкладіть її кисло-солодкими яблуками. Подавайте з запеченою картоплею або іншим гарніром. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лікер домашній "Бейліз" - покроковий рецепт, фото 1 Лікер домашній "Бейліз" 25 1 2 з 5 - детальніше -
Суп пюре з грибів - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з грибів 50 6 3 з 5 - детальніше -
Печеня з качки - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з качки 70 5 3 з 5 - детальніше -
Чіабатта домашня - покроковий рецепт, фото 1 Чіабатта домашня 55 1 2 з 5 - детальніше -