Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Качина грудка по-мюнхенськи

( 5.0000 5 56 6 оцінок)
1047 - переглядів
70 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Качина грудка по-мюнхенськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Хочемо запропонувати вам простий рецепт качиної грудки по-мюнхенськи. Качку, яку можна випікати в духовці або обсмажити до м'якості на сковороді і подавати з журавлинним солодким соусом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Качина грудка по-мюнхенськи" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи7 гр.
  • Калорії174 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно помийте під проточною водою, а потім промокніть паперовим рушником качині грудки. Викладіть шматки м'яса на обробну дошку і надріжте шкіру качки гострим ножем, намагаючись не порізати плоть.

Крок - 1
02

Приправте качині грудки з обох сторін сіллю і чорним меленим перцем. Залиште на час, щоб просочилося.

Крок - 2
03

Покладіть молоду картоплю (можна навіть в шкірці) в каструлю з водою, відправте на плиту і доведіть до кипіння на сильному вогні. Варіть картоплю близько 15-20 хвилин, поки овоч повністю не приготується. Готовність можна перевірити за допомогою гострого ножа або виделки. Злийте відварену картоплю за допомогою друшляка.

Крок - 3
04

Застеліть великий деко пергаментним папером. Використовуючи кухонну товкучку, стакан або долоню, акуратно примніть картоплю в певний млинець.

Крок - 4
05

Покладіть сплюснуту картоплю на деко, з невеликою відстанню один від одного. Розігрійте духовку до 200 градусів і відправте лист з овочем в неї приблизно на 15 хвилин.

Крок - 5
06

Надішліть невелику сковорідку на плиту і добре її розігрійте. Покладіть качині грудки шкірою вниз в розпечену сковороду і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, близько 12-15 хвилин на середньому вогні. Покладіть качку шкірою вгору і, не видаляючи жир зі сковороди, відправте її в розігріту духовку, приблизно на 5-6 хвилин, до появи легкої скоринки.

Крок - 6
07

У маленькому сотейнику змішайте червоне вино, курячий бульйон, апельсиновий сік і мед, відправте на вогонь і варіть, помішуючи, до зменшення його вдвічі на середньому вогні.

Крок - 7
08

Обсмажте раніше запечену картоплю в оставшомуся качиному жирі на сковороді до золотистого кольору 5-6 хвилин. Приправте сіллю, чорним меленим перцем і розмарином.

Крок - 8
09

Наріжте готову качину грудку по-мюнхенськи невеликими шматочками і подавайте з соусом (наприклад журавлинним) і обсмаженою картоплею. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рибні котлети на пару - покроковий рецепт, фото 1 Рибні котлети на пару 30 4 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі в духовці з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в духовці з підливою 65 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат Біла ніч - покроковий рецепт, фото 1 Салат Біла ніч 35 4 2 з 5 - детальніше -
Голубці з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Голубці з курячого фаршу 85 6 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка запечена в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка запечена в фользі 100 4 3 з 5 - детальніше -
Рагу з баклажанів і картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Рагу з баклажанів і картоплі 55 5 3 з 5 - детальніше -