Укр
Рус
Кабачки Закуски Українська кухня

Кабачкова ікра як в магазині

( 4.9130 4 523 23 оцінки)

2817 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Кабачкова ікра як в магазині - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Збивати

опис

Якщо раптом ви мрієте приготувати кабачкову ікру, яка вам нагадає магазинну, можу запропонувати свій рецепт, спробуйте. Така ікра обов'язково нагадає вам ту, з магазину, але, повірте, приготована в домашніх умовах - вона буде набагато смачніше. Складності в приготуванні страви мінімум, і на необхідні інгредієнти вам не доведеться витратитися. А результат вас не розчарує, звичайно, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачкова ікра як в магазині" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи4 гр.
  • Калорії24 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Швидше за все, кабачкова ікра вийде досить рідкою, і в цьому її принадність. Змішана після охолодження з додаванням жовтого сиру і часнику, арахісового масла і свежемолотого перцю, вона перетвориться на смачний песто. Після додавання грейпфрутового соку і м'якоті і невеликої кількості кориці, яблук або апельсинів і змішування ви отримаєте смачний, корисний і дієтичний коктейль. Це всього лише кілька простих ідей, можливо, рідкісних, але показують, як можна приготувати цей смачний, корисний і низькокалорійний овоч різними способами. Відкрийте для себе прості способи насолоджуватися смачною, здоровою їжею кожен день. Отже, для початку добре вимийте кабачок (нічого, навіть якщо старий з великою кількістю насіння). Розріжте його на кілька частин.

Крок - 1
02

Потім з допомогою ложки акуратно витягніть з кабачка великі насіння (якщо вони є). Тепер щільно загорніть частини кабачка (безе насіння) в алюмінієву фольгу, відправте в заздалегідь розігріту духовку і запікайте його приблизно 30-45 хвилин при 220 градусів (конвекція верх + низ).

Крок - 2
03

Далі наріжте кільцями, а потім зніміть шкіру з запеченого кабачка за допомогою гострого ножа або просто видавіть запечену м'якоть ложкою.

Крок - 3
04

М'якоть запеченого кабачка охолодіть до кімнатної температури. Наріжте кабачок більш дрібними шматочками і відправте в чашу блендера. Збийте кабачок на високій швидкості до однорідного густого стану. Або вичавіть м'якоть кабачка від надлишку соку (на товстому ситі) або тканини. Приправте готову кабачкову ікру як в магазині сіллю і лимонним соком і швидше подавайте до столу.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Пюре - покроковий рецепт, фото 1 Пюре 30 5 1 з 5 - детальніше -
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -
Яблука запечені - покроковий рецепт, фото 1 Яблука запечені 30 8 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грінки з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Грінки з молоком 30 4 2 з 5 - детальніше -
Цукерки Рафаелло - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки Рафаелло 60 3 3 з 5 - детальніше -
Салат "Оселедець з майонезом" - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Оселедець з майонезом" 25 1 2 з 5 - детальніше -