Якщо раптом ви мрієте приготувати кабачкову ікру, яка вам нагадає магазинну, можу запропонувати свій рецепт, спробуйте. Така ікра обов'язково нагадає вам ту, з магазину, але, повірте, приготована в домашніх умовах - вона буде набагато смачніше. Складності в приготуванні страви мінімум, і на необхідні інгредієнти вам не доведеться витратитися. А результат вас не розчарує, звичайно, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад.
Швидше за все, кабачкова ікра вийде досить рідкою, і в цьому її принадність. Змішана після охолодження з додаванням жовтого сиру і часнику, арахісового масла і свежемолотого перцю, вона перетвориться на смачний песто. Після додавання грейпфрутового соку і м'якоті і невеликої кількості кориці, яблук або апельсинів і змішування ви отримаєте смачний, корисний і дієтичний коктейль. Це всього лише кілька простих ідей, можливо, рідкісних, але показують, як можна приготувати цей смачний, корисний і низькокалорійний овоч різними способами. Відкрийте для себе прості способи насолоджуватися смачною, здоровою їжею кожен день. Отже, для початку добре вимийте кабачок (нічого, навіть якщо старий з великою кількістю насіння). Розріжте його на кілька частин.
Потім з допомогою ложки акуратно витягніть з кабачка великі насіння (якщо вони є). Тепер щільно загорніть частини кабачка (безе насіння) в алюмінієву фольгу, відправте в заздалегідь розігріту духовку і запікайте його приблизно 30-45 хвилин при 220 градусів (конвекція верх + низ).
Далі наріжте кільцями, а потім зніміть шкіру з запеченого кабачка за допомогою гострого ножа або просто видавіть запечену м'якоть ложкою.
М'якоть запеченого кабачка охолодіть до кімнатної температури. Наріжте кабачок більш дрібними шматочками і відправте в чашу блендера. Збийте кабачок на високій швидкості до однорідного густого стану. Або вичавіть м'якоть кабачка від надлишку соку (на товстому ситі) або тканини. Приправте готову кабачкову ікру як в магазині сіллю і лимонним соком і швидше подавайте до столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти