Кабачки в клярі з часником - цікава закуска або гарнір з приємним смаком і апетитним ароматом. Смажені кабачки люблять багато хто. Якщо додати тісто і часник, вони вийдуть ще більш ароматними і смачними. Страву підійде і для сімейного застілля, і для посиденьок з друзями. Як приготувати смачні кабачки в клярі з часником, читайте в рецепті.
Кабачки вимийте, просушіть, обріжте з обох кінців і наріжте зручними шматочками.
Складіть нарізані кабачки в миску. Всипте сіль. Часник очистіть від лушпиння і продавіть через прес в миску з кабачками. Перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу спецій.
Для приготування кляру в окрему ємність розбийте курячі яйця. Поперчіть і посоліть. Збийте інгредієнти вінчиком до однорідності.
Влийте в яєчну масу грецький йогурт і знову збийте вінчиком.
Всипте просіяне борошно і ще раз збийте. Повинен вийти однорідний кляр сметанної консистенції.
В окрему миску насипте борошно. Спочатку запаніруйте кабачки в борошні, а потім занурте в приготований кляр і простежте, щоб він рівномірно обволок шматочки.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому кабачки до рум'яності з усіх боків.
Готові шматочки викладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки жиру.
Перекладіть кабачки в клярі з часником в глибоку тарілку і подавайте до столу. Страва проста, легка в приготуванні, але ароматна і смачна. Такі кабачки можна подавати на гарнір до м'ясних і рибних страв або використовувати в якості перекусу. Вони гарні і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти