Укр
Рус
Кабачки Другі страви Українська кухня

Кабачки в клярі з часником

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

790 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Кабачки в клярі з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Кабачки в клярі з часником - цікава закуска або гарнір з приємним смаком і апетитним ароматом. Смажені кабачки люблять багато хто. Якщо додати тісто і часник, вони вийдуть ще більш ароматними і смачними. Страву підійде і для сімейного застілля, і для посиденьок з друзями. Як приготувати смачні кабачки в клярі з часником, читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачки в клярі з часником" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири9.7 гр.
  • Вуглеводи12.4 гр.
  • Калорії161 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачки вимийте, просушіть, обріжте з обох кінців і наріжте зручними шматочками.

Крок - 1
02

Складіть нарізані кабачки в миску. Всипте сіль. Часник очистіть від лушпиння і продавіть через прес в миску з кабачками. Перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу спецій.

Крок - 2
03

Для приготування кляру в окрему ємність розбийте курячі яйця. Поперчіть і посоліть. Збийте інгредієнти вінчиком до однорідності.

Крок - 3
04

Влийте в яєчну масу грецький йогурт і знову збийте вінчиком.

Крок - 4
05

Всипте просіяне борошно і ще раз збийте. Повинен вийти однорідний кляр сметанної консистенції.

Крок - 5
06

В окрему миску насипте борошно. Спочатку запаніруйте кабачки в борошні, а потім занурте в приготований кляр і простежте, щоб він рівномірно обволок шматочки.

Крок - 6
07

Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому кабачки до рум'яності з усіх боків.

Крок - 7
08

Готові шматочки викладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки жиру.

Крок - 8
09

Перекладіть кабачки в клярі з часником в глибоку тарілку і подавайте до столу. Страва проста, легка в приготуванні, але ароматна і смачна. Такі кабачки можна подавати на гарнір до м'ясних і рибних страв або використовувати в якості перекусу. Вони гарні і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ніжки 5 4 3 з 5 - детальніше -
Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві голубці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Львівський круасан - покроковий рецепт, фото 1 Львівський круасан 70 3 3 з 5 - детальніше -
Брокколі з часником - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі з часником 65 4 3 з 5 - детальніше -
Салат «Лисяча шубка» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Лисяча шубка» 40 3 3 з 5 - детальніше -