Укр
Рус
Кабачки Другі страви Корейська кухня

Кабачки по-корейськи

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

679 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кабачки по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні давайте дізнаємося про інший корейський гарнір, який ви можете приготувати так легко, використовуючи кабачки і креветки. Це смажені кабачки по-корейськи. Зелений, молодий кабачок стає трохи пікантним, коли його готують з креветками, а потім додавши рибний соус, що ще більше підсилює смак. Ця страва виглядає модно, але для корейців це щоденний гарнір.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачки по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії78 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помийте під проточною водою кабачки (бажано вибрати овоч молодий, щоб мати менше кісточок всередині). Викладіть кабачки на обробну дошку і наріжте їх тонкими півкільцями. Викладіть нарізані кабачки в миску, добре присоліть їх, перемішайте і залиште на 10 хвилин. Зливайте рідину з кабачків.

Крок - 1
02

Помістіть і розігрійте невелику сковороду на середньому вогні. Додайте в неї рослинне або оливкове масло, закиньте попередньо очищений від лушпиння і подрібнений часник і обсмажуйте, перемішуючи, протягом 20 секунд.

Крок - 2
03

Тепер додайте в сковорідку раніше підготовлені кабачки і очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями ріпчасту цибулю, обсмажуйте все, помішуючи, приблизно 30 секунд.

Крок - 3
04

Відсуньте обсмажений кабачок і цибулю по краях сковороди і витріть центр ємності. Зменшіть вогонь до середнього. Додайте заздалегідь очищені від панцира і ретельно вимиті і просушені креветки в порожнє місце середини сковороди. Дозвольте вмісту готуватися протягом 1 хвилини, поки основа креветки не стане трохи рожевою.

Крок - 4
05

Переверніть їх і перемішайте все разом протягом хвилини. Потім додайте в сковорідку соус з креветок (або рибний соус) і варіть вміст 7-8 хвилин, періодично помішуючи, поки креветки не приготуються і кабачок не стане напівпрозорим.

Крок - 5
06

Далі додайте в сковороду попередньо вимитий і дрібно нарізаний червоний перець чилі (можна навіть з насінням) і вимиту, нашатковану зелену цибулю. Перемішайте і обсмажте вміст ще хвилину.

Крок - 6
07

Зніміть сковорідку з вогню і полийте вміст кунжутним маслом. Перекладіть кабачки по-корейськи швидкого приготування в миску або тарілку і посипте зверху смаженим кунжутом. Подавайте відразу до столу з рисом. А можете охолодити залишки, і зберігати страву до 3 днів.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -
Салат з індичкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з індичкою 20 2 2 з 5 - детальніше -
М’ясо по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Штрудель з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з яблуками 30 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Канапе з в’яленими помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з в’яленими помідорами 30 5 3 з 5 - детальніше -
Рецепт млинців звичайних - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт млинців звичайних 60 4 3 з 5 - детальніше -
Макаруни простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Макаруни простий рецепт 55 3 3 з 5 - детальніше -