Укр
Рус
Мариновані кабачки Консервування Корейська кухня

Кабачки по-корейськи на зиму

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

768 - переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Кабачки по-корейськи на зиму - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Кабачки по-корейськи на зиму - легка в приготуванні, але смачна і корисна заготівля. У рецепті розповідається, як законсервувати кабачки в томатному соку зі спеціями. Для цієї заготовки підійдуть будь-які кабачки: звичайні, жовті, цукіні. Вибирайте те, що більше подобається. Але бажано, щоб овочі були молодими, так як у перезрілих занадто пухка м'якоть і великі насіння. Кабачки в томаті по-корейськи стануть відмінною зимовою закускою, по-літньому ароматною і свіжою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачки по-корейськи на зиму" (на 100 грам)

  • Білки0.2 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи6.4 гр.
  • Калорії30 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачки вимийте і висушіть. Обріжте кінчики з обох сторін і наріжте овочі середніми шматочками (завдовжки 3-5 см).

Крок - 1
02

Банки ретельно вимийте содою і просушіть. На дно кожної покладіть парасольки сушеного кропу, вишневе листя і зубчики часнику, очищені від лушпиння і нарізані великими слайсами.

Крок - 2
03

Надішліть в банки нарізані кабачки. Вони повинні доходити до горлечка, але лежати не дуже щільно один до одного.

Крок - 3
04

Всипте в банки запашний і чорний перець горошком. Червоний гострий перець (чилі) вимийте, просушіть, наріжте шматочками і додайте в банки.

Крок - 4
05

Влийте окріп так, щоб він покрив овочі, і поки відставте. Займіться маринадом. Влийте в каструлю воду. Додайте сіль крупного помелу, цукор і томатну пасту.

Крок - 5
06

Перемішайте інгредієнти і поставте каструлю на вогонь. Постійно помішуючи, доведіть суміш до кипіння.

Крок - 6
07

З банок з кабачками злийте воду. Найзручніше це робити через ситечко, щоб овочі і спеції не випали. Залийте кабачки гарячим томатним маринадом.

Крок - 7
08

Додайте в кожну банку оцет. Закрийте банки кришками.

Крок - 8
09

Застеліть широку каструлю бавовняним рушником і виставте туди заготовки.

Крок - 9
10

Влийте гарячу воду так, щоб вона покривала ¾ висоти банок. Доведіть рідину до кипіння і стерилізуйте кабачки 8-10 хвилин.

Крок - 10
11

Після цього вийміть заготовки з каструлі, переверніть догори дном і остудіть. Зберігати кабачки по-корейськи на зиму потрібно в темному прохолодному місці, наприклад, в коморі, погребі чи холодильнику. Консервація яскраво виглядає і виходить гостро-пікантною і дуже смачною. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Профітролі - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Біфштекс рублений - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс рублений 50 3 2 з 5 - детальніше -