Це рецепт кабачковий оладок. Вони такі смачні, і ви можете отримати овочі, білок і вуглеводи в одному - дуже проста і ситна їжа. Кабачкові оладки ідеально підходять для умочування в соеий соус, китайський оцет або олію чилі.
Вимийте ретельно проточною водою кабачки і просушіть їх паперовим рушником. Потім акуратно зріжте обидва кінці кабачка. Розріжте кабачки навпіл, щоб отримати плоску поверхню, по якій можна почати терти.
Використовуючи терку з найбільшими отворами на ній, натріть всі розрізані кабачки. Надішліть натертий кабачок у велику миску. Додайте всі приправи: сіль, білий (можна використовувати чорний мелений) перець і трохи цукру. Залиште приправлену кабачкову суміш постояти деякий час.
Коли кабачки почнуть виділяти рідину, додайте в них куряче яйце і ретельно перемішайте.
Потім засипте в миску з кабачковою масою, просіяне борошно і добре все перемішайте до однорідної густої маси.
Розігрійте злегка змащену олією сковороду, поки вона не стане дуже гарячою. Якщо сковорода буде нагріта нерівномірно, то майбутні кабачкові оладки не будуть такими хрусткими зовні. Налийте в сковороду достатню кількість кабачкової суміші, щоб розподілити шар товщиною 1/2 см. Якщо ви приготували одну порцію, це буде приблизно 1/3 суміші, якщо ви використовуєте каструлю середнього розміру, і 1/2, якщо ви використовуєте велику.
Рівномірно розподіліть шар кабачкової суміші по дну сковороди. Обсмажте першу сторону кабачкової маси до золотистого кольору (6-7 хвилин) і переверніть. Другу сторону обсмажте до рум'яної скоринки, часу на це піде трохи менше.
Насолоджуйтесь. Такі кабачкові оладки можна подавати окремо в якості їжі або з іншими смаженими овочами, супом і т. д. З цієї страви з кабачків вийде відмінний сніданок / пізній сніданок, якщо ви теж любите овочеві закуски.
Випадкові рецепти