Укр
Рус
Головна страва Другі страви Грузинська кухня

Кабачкові оладки

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

603 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Кабачкові оладки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Це рецепт кабачковий оладок. Вони такі смачні, і ви можете отримати овочі, білок і вуглеводи в одному - дуже проста і ситна їжа. Кабачкові оладки ідеально підходять для умочування в соеий соус, китайський оцет або олію чилі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачкові оладки" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири1.3 гр.
  • Вуглеводи25.6 гр.
  • Калорії137 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вимийте ретельно проточною водою кабачки і просушіть їх паперовим рушником. Потім акуратно зріжте обидва кінці кабачка. Розріжте кабачки навпіл, щоб отримати плоску поверхню, по якій можна почати терти.

Крок - 1
02

Використовуючи терку з найбільшими отворами на ній, натріть всі розрізані кабачки. Надішліть натертий кабачок у велику миску. Додайте всі приправи: сіль, білий (можна використовувати чорний мелений) перець і трохи цукру. Залиште приправлену кабачкову суміш постояти деякий час.

Крок - 2
03

Коли кабачки почнуть виділяти рідину, додайте в них куряче яйце і ретельно перемішайте.

Крок - 3
04

Потім засипте в миску з кабачковою масою, просіяне борошно і добре все перемішайте до однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Розігрійте злегка змащену олією сковороду, поки вона не стане дуже гарячою. Якщо сковорода буде нагріта нерівномірно, то майбутні кабачкові оладки не будуть такими хрусткими зовні. Налийте в сковороду достатню кількість кабачкової суміші, щоб розподілити шар товщиною 1/2 см. Якщо ви приготували одну порцію, це буде приблизно 1/3 суміші, якщо ви використовуєте каструлю середнього розміру, і 1/2, якщо ви використовуєте велику.

Крок - 5
06

Рівномірно розподіліть шар кабачкової суміші по дну сковороди. Обсмажте першу сторону кабачкової маси до золотистого кольору (6-7 хвилин) і переверніть. Другу сторону обсмажте до рум'яної скоринки, часу на це піде трохи менше.

Крок - 6
07

Насолоджуйтесь. Такі кабачкові оладки можна подавати окремо в якості їжі або з іншими смаженими овочами, супом і т. д. З цієї страви з кабачків вийде відмінний сніданок / пізній сніданок, якщо ви теж любите овочеві закуски.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пшоняна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на воді 30 4 2 з 5 - детальніше -
Пастила для сироїдів - покроковий рецепт, фото 1 Пастила для сироїдів 360 2 2 з 5 - детальніше -
Як приготувати овочеве рагу - покроковий рецепт, фото 1 Як приготувати овочеве рагу 50 6 3 з 5 - детальніше -
Ростбіф з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з яловичини 80 5 3 з 5 - детальніше -