Якщо ви пробували приготувати млинці з кабачка в минулому і, були розчаровані, через те, що вони вийшли занадто жирними і в'язкими. За допомогою цього рецепта продемонструємо вам всі таємниці, які допоможуть приготувати хрусткі, ситні кабачкові оладки з сиром.
Вистеліть велику миску тонким кухонним рушником. Натріть молоді кабачки або цукіні на рушник в мисці, використовуючи великі леза терки. Посипте кабачки великою кількістю солі, щоб вони вивільнили більше вологи. Змішайте кабачкову суміш і відіжміть акуратно руками.
Оберніть рушником і дуже сильно стисніть руками, щоб випустити якомога більше рідини. Чим менше вологи в суміші з кабачків, тим більше хрусткими стануть ваші оладки. Перекладіть кабачкову масу з рушника в чисту суху миску.
Зелену частину зеленої цибулі дрібно наріжте. Листя м'яти, кріп і базилік дрібно наріжте і додайте в миску з кабачковою масою. Додайте в миску так само цедру лайма, кмин, пластівці чилі, покришену фету і розбийте курячі яйця.
Змішуйте, поки всі інгредієнти повністю не змішаються. Додайте борошно і перемішайте, щоб утворити тісто. Не перемішуйте занадто багато.
Поставте сковороду з антипригарним покриттям на середній або сильний вогонь. Додайте трохи оливкового або рослинного масла. Візьміть суміш ложками і обережно додайте її в гарячу олію. Обережно натисніть на оладки, щоб вони трохи розійшлися.
Обсмажуйте кабачкові оладки з двох боків до золотистої скоринки, як млинці. Коли всІ будуть готові, перекладіть їх на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб з них стікало зайве масло. Повторюйте той же процес, поки вся ваша кабачкова суміш не перетвориться на хрусткі оладки.
А далі приготуйте соус до подачі цієї чудової страви. Для цього, змішайте в мисці йогурт, рідкий мед, кмин, пластівці чилі, сіль і мелений чорний перець. Добре все перемішайте і ваш соус готовий.
Подавайте кабачкові оладки з сиром в супроводі приготованого соусу і часточок лайма. Не забудьте посипати все дрібно нарізаним свіжим коріандром.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти