Укр
Рус
Кабачки Другі страви Східна кухня

Кабачкові оладки з сиром швидко і смачно

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

759 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кабачкові оладки з сиром швидко і смачно - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Якщо ви пробували приготувати млинці з кабачка в минулому і, були розчаровані, через те, що вони вийшли занадто жирними і в'язкими. За допомогою цього рецепта продемонструємо вам всі таємниці, які допоможуть приготувати хрусткі, ситні кабачкові оладки з сиром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачкові оладки з сиром швидко і смачно" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи8.9 гр.
  • Калорії153 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вистеліть велику миску тонким кухонним рушником. Натріть молоді кабачки або цукіні на рушник в мисці, використовуючи великі леза терки. Посипте кабачки великою кількістю солі, щоб вони вивільнили більше вологи. Змішайте кабачкову суміш і відіжміть акуратно руками.

Крок - 1
02

Оберніть рушником і дуже сильно стисніть руками, щоб випустити якомога більше рідини. Чим менше вологи в суміші з кабачків, тим більше хрусткими стануть ваші оладки. Перекладіть кабачкову масу з рушника в чисту суху миску.

Крок - 2
03

Зелену частину зеленої цибулі дрібно наріжте. Листя м'яти, кріп і базилік дрібно наріжте і додайте в миску з кабачковою масою. Додайте в миску так само цедру лайма, кмин, пластівці чилі, покришену фету і розбийте курячі яйця.

Крок - 3
04

Змішуйте, поки всі інгредієнти повністю не змішаються. Додайте борошно і перемішайте, щоб утворити тісто. Не перемішуйте занадто багато.

Крок - 4
05

Поставте сковороду з антипригарним покриттям на середній або сильний вогонь. Додайте трохи оливкового або рослинного масла. Візьміть суміш ложками і обережно додайте її в гарячу олію. Обережно натисніть на оладки, щоб вони трохи розійшлися.

Крок - 5
06

Обсмажуйте кабачкові оладки з двох боків до золотистої скоринки, як млинці. Коли всІ будуть готові, перекладіть їх на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб з них стікало зайве масло. Повторюйте той же процес, поки вся ваша кабачкова суміш не перетвориться на хрусткі оладки.

Крок - 6
07

А далі приготуйте соус до подачі цієї чудової страви. Для цього, змішайте в мисці йогурт, рідкий мед, кмин, пластівці чилі, сіль і мелений чорний перець. Добре все перемішайте і ваш соус готовий.

Крок - 7
08

Подавайте кабачкові оладки з сиром в супроводі приготованого соусу і часточок лайма. Не забудьте посипати все дрібно нарізаним свіжим коріандром.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Паста - покроковий рецепт, фото 1 Паста 30 4 2 з 5 - детальніше -
Смажена картопля - покроковий рецепт, фото 1 Смажена картопля 30 2 1 з 5 - детальніше -
Манти по-узбецьки - покроковий рецепт, фото 1 Манти по-узбецьки 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Картопляна запіканка з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Картопляна запіканка з овочами 80 6 3 з 5 - детальніше -
Булочка з родзинками - покроковий рецепт, фото 1 Булочка з родзинками 75 1 3 з 5 - детальніше -
Сангрія для великої вечірки - покроковий рецепт, фото 1 Сангрія для великої вечірки 30 1 2 з 5 - детальніше -
Аджика Абхазька - покроковий рецепт, фото 1 Аджика Абхазька 40 1 2 з 5 - детальніше -