Кабачкові оладки з сиром і часником за цим рецептом виходять дуже легкими. Не містять глютену, так як готуються з мигдального борошна. Подаються з гострим соусом ранчо, який вам дуже сподобається. А найголовніше, що готуються ці оладки менш ніж за 30 хвилин.
Почніть з приготування гострого соусу ранчо. Візьміть глечик для змішування, киньте в нього потрібну кількість жирної сметани і яблучного оцту. Додайте трохи більше або менше гострого соусу шрірача, на свій смак. Відміряйте одну третю частину від зазначеної кількості в рецепті часникового порошку, а також половину кількості цибульного порошку, киньте їх до решти інгредієнтів.
Візьміть молоде листя часнику, сполосніть їх під проточною водою і обсушіть. Дрібно наріжте на кухонній дошці і киньте в соус. Додайте трохи морської солі і чорного меленого перцю, орієнтуйтеся на свій смак.
За допомогою невеликого вінчика ретельно розмішайте всі інгредієнти в глечику. Отриманий соус відправте в холодильник до подачі на стіл. Він повинен настоятися, щоб змішалися всі смаки. На наступний день соус стане ще смачніше, тому можете його приготувати заздалегідь.
Тепер займіться приготуванням тіста для оладок. Вам знадобиться кілька великих кабачків. Також ви можете використовувати зелені або жовті цукіні. Помийте їх під краном, витріть рушником і натріть на крупній тертці. За допомогою обох рук відіжміть рідину, яка утворилася при натиранні. Помістіть підготовлені кабачки в більшу миску.
Додайте необхідну кількість мигдальної муки. За бажанням її можна замінити звичайною мукою або, наприклад, вівсяною. Тепер дістаньте шматочок пармезану і моцарелли, натріть їх на дрібній тертці і відправте до кабачків.
Також в тісто для оладок обов'язково киньте кілька курячих яєць середнього розміру. Додайте італійську приправу, що залишилися частини часникового і цибульного порошку. За бажанням додайте пластівці чилі. Не забудьте посолити морською сіллю за смаком і приправити чорним меленим перцем. Ретельно перемішайте всі інгредієнти в мисці.
Дістаньте сковорідку з антипригарним покриттям, налийте невелику кількість рослинної олії і поставте на середній вогонь. Коли олія нагріється, викладіть велику столову ложку кабачкової суміші і акуратно розподіліть її, сформувавши оладок. Таким чином викладіть таку кількість оладок, яке поміщається в сковорідці.
Обсмажуйте кабачкові оладки на невеликому вогні по 3 - 4 хвилини з кожного боку або до золотистої скоринки. Готові кабачкові оладки з сиром і часником викладіть на тарілку і подавайте з гострим соусом ранчо, приготованим трохи раніше. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти