Укр
Рус
Кабачки Другі страви Узбецька кухня

Кабачкові оладки з сиром і часником

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

763 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кабачкові оладки з сиром і часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Кабачкові оладки з сиром і часником за цим рецептом виходять дуже легкими. Не містять глютену, так як готуються з мигдального борошна. Подаються з гострим соусом ранчо, який вам дуже сподобається. А найголовніше, що готуються ці оладки менш ніж за 30 хвилин.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачкові оладки з сиром і часником" (на 100 грам)

  • Білки5.9 гр.
  • Жири15.2 гр.
  • Вуглеводи5.9 гр.
  • Калорії189 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з приготування гострого соусу ранчо. Візьміть глечик для змішування, киньте в нього потрібну кількість жирної сметани і яблучного оцту. Додайте трохи більше або менше гострого соусу шрірача, на свій смак. Відміряйте одну третю частину від зазначеної кількості в рецепті часникового порошку, а також половину кількості цибульного порошку, киньте їх до решти інгредієнтів.

Крок - 1
02

Візьміть молоде листя часнику, сполосніть їх під проточною водою і обсушіть. Дрібно наріжте на кухонній дошці і киньте в соус. Додайте трохи морської солі і чорного меленого перцю, орієнтуйтеся на свій смак.

Крок - 2
03

За допомогою невеликого вінчика ретельно розмішайте всі інгредієнти в глечику. Отриманий соус відправте в холодильник до подачі на стіл. Він повинен настоятися, щоб змішалися всі смаки. На наступний день соус стане ще смачніше, тому можете його приготувати заздалегідь.

Крок - 3
04

Тепер займіться приготуванням тіста для оладок. Вам знадобиться кілька великих кабачків. Також ви можете використовувати зелені або жовті цукіні. Помийте їх під краном, витріть рушником і натріть на крупній тертці. За допомогою обох рук відіжміть рідину, яка утворилася при натиранні. Помістіть підготовлені кабачки в більшу миску.

Крок - 4
05

Додайте необхідну кількість мигдальної муки. За бажанням її можна замінити звичайною мукою або, наприклад, вівсяною. Тепер дістаньте шматочок пармезану і моцарелли, натріть їх на дрібній тертці і відправте до кабачків.

Крок - 5
06

Також в тісто для оладок обов'язково киньте кілька курячих яєць середнього розміру. Додайте італійську приправу, що залишилися частини часникового і цибульного порошку. За бажанням додайте пластівці чилі. Не забудьте посолити морською сіллю за смаком і приправити чорним меленим перцем. Ретельно перемішайте всі інгредієнти в мисці.

Крок - 6
07

Дістаньте сковорідку з антипригарним покриттям, налийте невелику кількість рослинної олії і поставте на середній вогонь. Коли олія нагріється, викладіть велику столову ложку кабачкової суміші і акуратно розподіліть її, сформувавши оладок. Таким чином викладіть таку кількість оладок, яке поміщається в сковорідці.

Крок - 7
08

Обсмажуйте кабачкові оладки на невеликому вогні по 3 - 4 хвилини з кожного боку або до золотистої скоринки. Готові кабачкові оладки з сиром і часником викладіть на тарілку і подавайте з гострим соусом ранчо, приготованим трохи раніше. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Сочник - покроковий рецепт, фото 1 Сочник 90 5 3 з 5 - детальніше -
Сирне печиво Розочка - покроковий рецепт, фото 1 Сирне печиво Розочка 60 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Овочеве рагу - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве рагу 40 4 3 з 5 - детальніше -
Справжній рецепт гамбургера - покроковий рецепт, фото 1 Справжній рецепт гамбургера 55 5 2 з 5 - детальніше -
Червона риба у фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Червона риба у фользі в духовці 60 1 2 з 5 - детальніше -
Лінива піца з батона в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Лінива піца з батона в духовці 35 3 2 з 5 - детальніше -