Кабачки, запечені з сиром, - смачна страва, яку з апетитом їдять навіть діти, котрі не люблять кабачки. Пропонуємо незвичайний рецепт фаршированих овочів. Найкраще для нього підійдуть круглі кабачки, але, якщо таких немає, наріжте звичайні великими шматочками і частково виріжте серединки, щоб вийшли імпровізовані чашечки.
Кабачки вимийте і висушіть. Зріжте у кабачків хвостики і чайною ложкою виберіть частину м'якоті, щоб вийшли чашечки.
Яловичий фарш відправте в миску. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками. Перекладіть цибулю в миску до фаршу.
Туди ж всипте кайенский і чорний мелений перець і сіль. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес прямо в фарш.
Додайте кукурудзяний крохмаль, яйце і рослинне масло. Перемішайте інгредієнти до однорідності. Петрушку вимийте, поріжте ножем і теж відправте в фарш.
Сформуйте з нього невеликі м'ясні кульки, схожі на фрикадельки.
Нагрійте в каструлі воду і пробланшуйте в ній підготовлені кабачки. 77 Переставте їх в форму для випічки і рівномірно розподіліть між чашечками натертий на крупній тертці твердий сир.
Зверху викладіть кульки з м'ясного фаршу. Змішайте томатну пасту з невеликою кількістю води і полийте соусом фаршировані кабачки.
Зверху покладіть помідори черрі. Вилийте у форму соус, що залишився і присипте страву залишками тертого сиру. Надішліть форму з фаршированими кабачками в розігріту до 190 градусів духовку на 50 хвилин.
Через зазначений час вийміть страву з духовки, перекладіть на тарілку сервіровки і подавайте до столу. Усередині кабачки, запечені з сиром і м'ясними фрикадельками, дуже м'які, соковиті і ароматні. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти