Укр
Рус
Кабачки Другі страви Білоруська кухня

Кабачки, запечені з сиром

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

755 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кабачки, запечені з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Узбецька кухня, Мексиканська кухня, Шведська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Кабачки, запечені з сиром, - смачна страва, яку з апетитом їдять навіть діти, котрі не люблять кабачки. Пропонуємо незвичайний рецепт фаршированих овочів. Найкраще для нього підійдуть круглі кабачки, але, якщо таких немає, наріжте звичайні великими шматочками і частково виріжте серединки, щоб вийшли імпровізовані чашечки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачки, запечені з сиром" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи5.1 гр.
  • Калорії132 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачки вимийте і висушіть. Зріжте у кабачків хвостики і чайною ложкою виберіть частину м'якоті, щоб вийшли чашечки.

Крок - 1
02

Яловичий фарш відправте в миску. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками. Перекладіть цибулю в миску до фаршу.

Крок - 2
03

Туди ж всипте кайенский і чорний мелений перець і сіль. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес прямо в фарш.

Крок - 3
04

Додайте кукурудзяний крохмаль, яйце і рослинне масло. Перемішайте інгредієнти до однорідності. Петрушку вимийте, поріжте ножем і теж відправте в фарш.

Крок - 4
05

Сформуйте з нього невеликі м'ясні кульки, схожі на фрикадельки.

Крок - 5
06

Нагрійте в каструлі воду і пробланшуйте в ній підготовлені кабачки. 77 Переставте їх в форму для випічки і рівномірно розподіліть між чашечками натертий на крупній тертці твердий сир.

Крок - 6
07

Зверху викладіть кульки з м'ясного фаршу. Змішайте томатну пасту з невеликою кількістю води і полийте соусом фаршировані кабачки.

Крок - 7
08

Зверху покладіть помідори черрі. Вилийте у форму соус, що залишився і присипте страву залишками тертого сиру. Надішліть форму з фаршированими кабачками в розігріту до 190 градусів духовку на 50 хвилин.

Крок - 8
09

Через зазначений час вийміть страву з духовки, перекладіть на тарілку сервіровки і подавайте до столу. Усередині кабачки, запечені з сиром і м'ясними фрикадельками, дуже м'які, соковиті і ароматні. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шинка монастирська - покроковий рецепт, фото 1 Шинка монастирська 145 1 2 з 5 - детальніше -
Грецький салат - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат 20 4 2 з 5 - детальніше -
Морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Морква по-корейськи 20 2 1 з 5 - детальніше -
Смажена картопля - покроковий рецепт, фото 1 Смажена картопля 30 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси 40 2 2 з 5 - детальніше -
Долма класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Долма класичний рецепт 120 6 3 з 5 - детальніше -
Нагетси рибні - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси рибні 50 3 3 з 5 - детальніше -