Укр
Рус
Кабачки Другі страви Чилійська кухня

Кабачки тушковані

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

615 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кабачки тушковані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Тушковані кабачки з додаванням гострого перцю, часнику і трав - це ідея для легкого обіду або вечері. Завдяки досить короткому тушкуванню овочі зберігають свою соковитість, а смак і аромат зберігаються. Вживайте такі тушковані кабачки злегка охолоджені, поодинці або зі шматком гарного хліба, вони також можуть бути доповненням до риби або м'яса.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачки тушковані" (на 100 грам)

  • Білки0.9 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії70 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її тонкими півкільцями. Надішліть невелику каструлю на плиту, залийте в неї рослинне масло і розігрійте. Засипте в каструлю подрібнену цибулю і обсмажте, постійно мішаючи, до розм'якшення овоча, близько 3 хвилин.

Крок - 1
02

Далі очистіть від нутрощів, а потім наріжте тонкими смужками червоний і зелений солодкий перець (овоч також може бути жовтими, а барвиста страва ще більш привабливою), і надішліть в каструлю до цибулі.

Крок - 2
03

Вийміть перець чилі і поріжте його на маленькі кубики. Надішліть і цей подрібнений перчик в каструлю, можна додати кілька насіння, страва стане ще більш гостриою. Томіть вміст каструлі, помішуючи, ще кілька хвилин.

Крок - 3
04

Тепер очищені від шкірки кабачки викладіть на обробну дошку, і наріжте навпіл невеликими скибочками, якщо вони молоді, то в шкірці.

Крок - 4
05

Далі очистіть від лушпиння часник, а потім на обробній дошці гострим ножем наріжте його тонкими півкільцями. Можна цей продукт так само видавити через чеснокодавку. Додайте нарізаний часник в каструлю до решти продуктів.

Крок - 5
06

Додайте в каструлю раніше подрібнені кабачки і все перемішайте. Приправте всі овочі в ємності сіллю і великою кількістю свіжемолотого чорного перцю, перемішайте все добре, накрийте щільно кришкою і протушкуйте кілька хвилин, щоб продукти були досить твердими.

Крок - 6
07

Нарешті, приправте овочі в каструлі прованськими травами, перемішайте і дайте їм кілька хвилин, щоб отримати повний аромат. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і залиште страву готуватися, до розм'якшення всіх овочів в каструлі. Готові кабачки тушковані з овочами подавайте до столу гарячими або охолодженими зі свіжим житнім хлібом. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Салат з м’ясом "Натхнення" - покроковий рецепт, фото 1 Салат з м’ясом "Натхнення" 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1 Прошарковий салат 30 6 2 з 5 - детальніше -
Яйця фаршировані - покроковий рецепт, фото 1 Яйця фаршировані 35 3 2 з 5 - детальніше -
Пиріжки з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки з сиром 110 4 3 з 5 - детальніше -
Кавуново-банановий смузі - покроковий рецепт, фото 1 Кавуново-банановий смузі 35 2 2 з 5 - детальніше -