Укр
Рус
Головна страва Другі страви Валлійська кухня

Кабачки «Тещин язик»

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

583 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Кабачки «Тещин язик» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Такі кабачки легко зробити, і це цікавий спосіб додати корисності в вечерю. Фаршировані кабачки "тещин язик" яловичим фаршем, рисом з цвітною капустою, цибулею, перцем, часником, приправою і соусом додають здорової свіжості в вечерю. Посипте їх тертим сиром чеддер, але якщо ви не любите молочні продукти, спробуйте додати в них гуакамоле або нарізаний кубиками авокадо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачки «Тещин язик»" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири6.5 гр.
  • Вуглеводи4.1 гр.
  • Калорії101 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Попередньо нагрійте духовку до 200 градусів. Обріжте краї заздалегідь вимитого і просушеного кабачка зверху і знизу. Розкладіть кабачок на обробну дошку і розріжте навпіл уздовж. Повторіть те ж саме з усіма кабачками, які будуть використовуватися.

Крок - 1
02

Далі обережно ложкою вичерпайте центр (м'якоть) кожного кабачка, залишивши стінку товщиною 1/4 сантиметри навколо дна і з боків овоча. Повторіть те ж саме з кожною половинкою кабачка. Таким чином, ви утворите так звані «човники» з овоча.

Крок - 2
03

Відкладіть м'якоть з кабачків на кухонну дошку і гострим ножем дрібніше її порубайте. Надішліть подрібнену м'якоть кабачка в глибоку миску. Ви будете використовувати її в начинці. На дно форми для випічки налийте тонкий шар гострого соусу, а зверху викладіть човники з кабачка. Вам може знадобитися дві ємності, щоб вмістити всі кабачки.

Крок - 3
04

У великій сковороді з антипригарним покриттям розігрійте оливкову чи рослинну олію. Коли масло стане гарячим, додайте в сковороду заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю і дрібку солі. Обсмажуйте, помішуючи, поки цибуля не розм'якне.

Крок - 4
05

Коли цибуля стане прозорою, відсуньте її в сторону і додайте в сковороду яловичий фарш. Приправте сіллю і перемішайте все. Додайте в сковороду спеції для м'яса і перемішайте, щоб вони вбралися в інгредієнти.

Крок - 5
06

Потім додайте в сковороду, заздалегідь дрібно нашатковану кольорову капусту, подрібнений часник, дрібно нарізаний болгарський перець і «м'якоть» кабачків. Приправте ще трохи сіллю і чорним меленим перцем і перемішайте.

Крок - 6
07

Влийте в сковороду залишений гострий соус, перемішайте і тушкуйте все близько 5-10 хвилин. Вимкніть вогонь і дайте вмісту охолонути, поки з ним не буде легко працювати.

Крок - 7
08

Рівномірно розділіть приготовлену начинку на всі човники з кабачка, а потім посипте кожну половину тертим сиром чеддер. Накрийте форму алюмінієвою фольгою і запікайте в розігрітій духовці приблизно 25 хвилин або поки сир не розтане, а кабачки не стануть м'якими.

Крок - 8
09

Посипте запечені кабачки «тещин язик» свіжими подрібненими помідорами і кінзою і насолоджуйтеся!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рулетики із кабачків з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із кабачків з куркою 55 6 3 з 5 - детальніше -
Суп Том ям з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Суп Том ям з томатною пастою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Суфле пташине молоко - покроковий рецепт, фото 1 Суфле пташине молоко 120 4 3 з 5 - детальніше -