Укр
Рус
Кабачки Салати Корейська кухня

Кабачки по-корейськи швидкого приготування

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1020 - переглядів
90 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Кабачки по-корейськи швидкого приготування - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Про смак кабачків всім відомо і про те, як їх готувати сказано чимало. Здавалося б здивувати чимось складно, але все ж ми спробуємо. Адже в кулінарному світі рецептів існує ароматна закуска - кабачки по-корейськи швидкого приготування. Її пікантний і дуже апетитний смак може бути гідною альтернативою морквини по-корейськи. Зовсім мінімум зусиль і ви отримаєте недорогу, легку і дуже смачну закуску, в одну мить зникаючу зі столу. До того ж, цю страву можна самостійно урізноманітнити, адже кабачки добре поєднуються з морквою, капустою і зеленню, головна умова - корейська приправа.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачки по-корейськи швидкого приготування" (на 100 грам)

  • Білки0.6 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи4.7 гр.
  • Калорії28 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Будь-яка господиня, яка спробує піти наших рекомендацій, обов'язково оцінить простоту рецепта і відмінний смак страви. Так як в назві страви присутня фраза «по-корейськи», зрозуміло, що тут присутні нотки азіатської кухні, що характеризується перевагою гостроти. Наш варіант не виняток, хоча основний акцент - маринування за допомогою свіжого лимонного соку, а от надто гострих приправ ми не використовуємо. Як ви вже переконалися, наш рецепт доступний всім, а щоб все відбувалося без клопоту, головне подбайте про вибір головного інгредієнта. Кабачки для салату вибрати молоді, щоб не чистити від шкірки і не було насіння.

Крок - 1
02

І ще не маловажний той факт, що чим тонше нарізати кабачок, тим швидше він просочиться маринадом. Тепер настав час приступати безпосередньо до процесу готування Чистимо від шкірки моркву, миємо й нарізаємо тонкою довгою соломкою за допомогою спеціального ножа для нарізки овочів і тушкуємо в каструлі під кришкою буквально 2-3 хвилини.

Крок - 2
03

Такими ж тонкими слайсами нарізаємо вимитий кабачок, не очищаючи і додаємо в каструлю до моркви. Закриваємо кришку і тушкуємо ще пару хвилин, бажано, щоб овочі були злегка хрусткими.

Крок - 3
04

Тепер готуємо маринад. У миску видавлюємо через ситечко сік з половини лимона, щоб не потрапила м'якоть, видавлюємо через чеснокодавку великий зубок часнику.

Крок - 4
05

Додаємо в миску трохи тертого імбиру і солимо. Перекладаємо в миску з маринадом тушковані овочі і добре перемішуємо.

Крок - 5
06

Тепер додаємо жменю руколи, знову все разом перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин. Ця смачна закуска стане відмінним доповненням до відвареної картопелька, каші або макаронів.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Форель у вині - покроковий рецепт, фото 1 Форель у вині 30 4 2 з 5 - детальніше -
Тісто для домашньої локшини - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для домашньої локшини 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Баурсаки простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки простий рецепт 55 3 3 з 5 - детальніше -
Суфле з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Суфле з гарбуза 50 2 2 з 5 - детальніше -
Салат зі спаржі по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Салат зі спаржі по-корейськи 55 3 3 з 5 - детальніше -