Укр
Рус
Кабачки Другі страви Югославська кухня

Кабачки, фаршировані м’ясом, запечені в духовці

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

2078 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кабачки, фаршировані м’ясом, запечені в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Югославська кухня, Угорська кухня, Австралійська кухня, Німецька кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Кабачки, фаршировані м'ясом і запечені в духовці, - ситна і смачна друга страва. У рецепті розповідається, як просто і швидко нафарширувати кабачки, щоб приготувати ідеальний обід або вечерю на двох або для всієї родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачки, фаршировані м’ясом, запечені в духовці" (на 100 грам)

  • Білки5.9 гр.
  • Жири6.9 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії105 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти. Кабачки і червоний перець вимийте і висушіть. Сир натріть на крупній тертці. Фарш бажано взяти змішаний - свинячо-яловичий.

Крок - 1
02

Кабачки (у нас цукіні) розріжте вздовж навпіл і видаліть серединку, щоб вийшли своєрідні човники. Постарайтеся вискоблити ложкою якомога більше м'якоті. М'якоть складіть в окрему ємність.

Крок - 2
03

Червоний перець звільніть від хвостика і насіння і наріжте кубиками. Надішліть нарізаний перець в ємність з кабачковою м'якоттю.

Крок - 3
04

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, наріжте кубиками і додайте до інших овочів.

Крок - 4
05

Налийте на сковороду олію (у нас оливкова), складіть туди човники з кабачка шкіркою вниз, накрийте кришкою і злегка підігрійте. В іншій сковороді розігрійте олію і відправте туди м'ясний фарш. Посоліть і поперчіть за смаком. Смажте до напівготовності м'яса.

Крок - 5
06

У цей момент переверніть човники з кабачків на іншій сковороді.

Крок - 6
07

У підсмажене м'ясо всипте подрібнені цибулю і червоний перець і продовжуйте смажити, помішуючи.

Крок - 7
08

З іншої сковороди перекладіть човники на тарілку. Замість них відправте на сковороду кабачкову м'якоть, посоліть і смажте до готовності.

Крок - 8
09

Пересипте підсмажені кабачки в суміш фаршу з овочами. Додайте томатний соус і перемішайте. Готовий фарш перекладіть на тарілку.

Крок - 9
10

Промакніть човники паперовим рушником від жиру і наповніть фаршем.

Крок - 10
11

Перекладіть фаршировані кабачки в вогнетривку форму і присипте зверху тертим сиром. Розігрійте духовку до 200 градусів і відправте туди човники на 7 хвилин.

Крок - 11
12

Готові кабачки, фаршировані м'ясом, запечені в духовці, присипте подрібненою зеленню за смаком і подавайте на стіл. Вони дуже м'які і соковиті, з рум'яною сирною скоринкою. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Оселедець в майонезну соусі - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець в майонезну соусі 60 4 2 з 5 - детальніше -
Перепічки - покроковий рецепт, фото 1 Перепічки 40 4 3 з 5 - детальніше -
Булочка шкільна - покроковий рецепт, фото 1 Булочка шкільна 120 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат класичний - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат класичний 45 4 3 з 5 - детальніше -
Часниковий соус без майонезу - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий соус без майонезу 30 1 2 з 5 - детальніше -
Яєчня бовтанка на сніданок - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня бовтанка на сніданок 30 2 2 з 5 - детальніше -