Укр
Рус
Кабачки Другі страви Кухня Греції

Кабачки фаршировані фаршем з сиром в духовці

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

712 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кабачки фаршировані фаршем з сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Кабачки фаршировані фаршем з сиром в духовці можна створити в будь-який час і легко. Варто лише наповнити кабачок яловичим фаршем, цибулею, часником і приправою. Ми покажемо вам, як попередньо підготувати кабачки, щоб після приготування в духовці вони були ідеальними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачки фаршировані фаршем з сиром в духовці" (на 100 грам)

  • Білки25.7 гр.
  • Жири25.8 гр.
  • Вуглеводи0 гр.
  • Калорії349 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до 200 градусів. Далі ретельно помийте під проточною водою молоді кабачки, обріжте кінці і наріжте овоч навпіл.

Крок - 1
02

Тепер за допомогою кухонної ложки акуратно видаліть нутрощі з кабачка, залишивши оболонку товщиною не більше 2 сантиметрів. Помістіть м'якоть кабачка в глибоку миску і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Змастіть човники з кабачків оливковим або рослинним маслом всередині і зовні і покладіть, з певною відстанню один від одного, в застелений пергаментним папером деко. Відправте лист в заздалегідь розігріту духовку і випікайте протягом 15-20 хвилин або поки овочі не стануть злегка м'якими.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Обсмажте нарізану цибулю в оливковій або рослинній олії до м'якості в великій сковороді на середньому вогні.

Крок - 4
05

Потім додайте в сковорідку до цибулі яловичий фарш (власного приготування або покупний) і обсмажуйте, періодично помішуючи, поки м'ясо більше не буде рожевим.

Крок - 5
06

Далі злийте надлишки масла і поверніть сковороду на плиту. Додайте попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник і ретельно перемішайте.

Крок - 6
07

Потім додайте в сковорідку приправи на свій смак, налийте трохи води і перемішайте до повної об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 7
08

Потім викладіть на обробну дошку, раніше підготовлену м'якоть кабачка і дрібно її наріжте. Додайте нарізану м'якоть в сковорідку до яловичини і томіть, помішуючи, на середньому вогні близько 5 хвилин.

Крок - 8
09

Запечені човники наповніть м'ясною сумішшю, рівномірно розподіливши по всьому овочу. Зверху посипте заздалегідь натертим на крупній тертці твердим сиром, тоді надішліть лист в розігріту духовку і запікайте при температурі 200 градусів протягом 20-30 хвилин.

Крок - 9
10

Готові кабачки фаршировані фаршем з сиром, приготовані в духовці, викладіть на гарне блюдо і подавайте до столу зі свіжою зеленню.  

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печеня - покроковий рецепт, фото 1 Печеня 90 6 3 з 5 - детальніше -
Мімоза з сардиною - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з сардиною 30 4 3 з 5 - детальніше -
Млинці - покроковий рецепт, фото 1 Млинці 60 6 3 з 5 - детальніше -
Торт Наполеон - покроковий рецепт, фото 1 Торт Наполеон 90 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Підлива з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Підлива з грибами 25 5 2 з 5 - детальніше -
Шніцель з курки - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель з курки 45 8 3 з 5 - детальніше -
Пхалі з цвітної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі з цвітної капусти 40 3 3 з 5 - детальніше -