Укр
Рус
Головна страва Другі страви Бельгійська кухня

Кабачки в клярі

( 5.0000 5 52 2 оцінки)

640 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Кабачки в клярі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бельгійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ці чудові кабачки в пивному клярі з шафраном айолі просто приголомшливі. Цей рецепт легко приготувати, він володіє неймовірним вибухом смаків, і все це робиться приблизно за 30 хвилин. Ідеальна закуска для коктейльних вечірок, сімейних вечерь або навіть якщо ви просто вдома. Щоб приготувати айолі з шафраном, використовуйте ступку і товкач, але ви завжди можете приготувати це в кухонному комбайні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачки в клярі" (на 100 грам)

  • Білки2.3 гр.
  • Жири20.3 гр.
  • Вуглеводи13.4 гр.
  • Калорії256 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб зробити соус айолі з шафраном (для подачі кабачків), дрібно наріжте зубчики часнику і відправте в ступку, також додайте трохи шафранових ниток, розтираючи товкачем часник і шафран до утворення пасти.

Крок - 1
02

Потім додайте в ступку органічний яєчний жовток. Трохи свіжого віджатого лимонного соку і приправте все морською сіллю і свіжомеленим чорним перцем, почніть перемішувати все круговими рухами, повільно вливаючи рослинне або оливкове масла першого віджиму. Не забувайте постійно перемішувати, поки додаєте оливкове масло. Як тільки ви додасте все масло і отримаєте текстуру, схожу на майонез, накрийте ємність харчовою плівкою і відправте в холодильник.

Крок - 2
03

Щоб приготувати пивне тісто (кляр), засипте досить універсального борошна у велику миску, додайте трохи розпушувача, дрібної морської солі і трохи свежемолотого чорного перцю.

Крок - 3
04

Ретельно змішайте сухі інгредієнти, потім влийте в миску ваше улюблене пиво (бажано світле) і перемішайте все разом, поки не отримаєте кремоподібне тісто (кляр).

Крок - 4
05

Візьміть великий кабачок і відріжте приблизно 1/2 см з кожного кінця. Потім розріжте кабачки навпіл уздовж, далі кожен шматок овоча розріжте на 4 смужки однакового розміру, вони повинні бути близько 4 сантиметри в довжину і 1/2 см в товщину. Розріжте кожну смужку на 4 палички однакового розміру.

Крок - 5
06

Надішліть палички кабачка в миску з заздалегідь всипаним універсальним борошном і перемішайте, щоб покрити кожен шматок овоча.

Крок - 6
07

Нагрійте невелику сковороду на середньому або сильному вогні і залийте багато соняшникової олії. Поки масло нагрівається, додайте близько 5 паличок кабачків в раніше підготовлене тісто і добре їх покрийте. Якщо хочете готувати кабачки порціями, щоб не переповнити сковороду, після нагрівання масла протягом 3 хвилин почніть додавати вкриті оболонкою палички овоча в гаряче масло і готуйте по 45-60 секунд з кожної сторони.

Крок - 7
08

Перекладіть обсмажені кабачки в клярі на тарілку з паперовими рушниками, коли закінчите кожну партію, продовжуйте робити це поки не буде готова вся кількість продукту.

Крок - 8
09

Щоб подати страву, додайте в тарілку підготовлений раніше соус айолі з шафраном і покладіть кабачки навколо, насолоджуйтеся!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сушена слива - покроковий рецепт, фото 1 Сушена слива 120 1 2 з 5 - детальніше -
Пісний суп харчо - покроковий рецепт, фото 1 Пісний суп харчо 60 6 2 з 5 - детальніше -
Тарталетки з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з сьомгою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Печеня з курки з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з курки з картоплею 80 4 3 з 5 - детальніше -
?>