Укр
Рус
Кабачки Другі страви Українська кухня

Кабачкові палички

( 5.0000 5 535 35 оцінок)

3195 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Кабачкові палички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Овочі в раціоні харчування людини повинні бути присутніми завжди і про це відомо, мабуть, усім. Але не завжди хочеться вживати їх просто в сирому вигляді. І ось тут не заважає включити фантазію. Адже з будь-якого овоча можна придумати безліч всіляких страв і закусок, не виключаючи і кабачки, особливо в сезон їх дозрівання. З цього овоча можна придумати чимало чудових рецептів: від фаршированих кабачків до смажених оладок. Але ми вам запропонуємо відмінну альтернативу - кабачкові палички. Ця страва не просто смачна, але ще і корисна, так як кабачок є одним з найбільш низькокалорійних овочів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачкові палички" (на 100 грам)

  • Білки3.5 гр.
  • Жири2 гр.
  • Вуглеводи13.8 гр.
  • Калорії95 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування закуски головне підібрати якісні кабачки. Якщо вони великі, то доведеться знімати шкірку і вичищати насіння. Тому краще всього використовувати молоденькі овочі з м'якою шкіркою і дрібними насінням, тоді необхідність їх чистити відпаде сама собою. Кабачки просто потрібно добре промити, відрізати кінчики і нарізати уздовж паличками, не дуже тонкими і довгими. Хоча розмір залежить власне від вашого бажання.

Крок - 1
02

Тепер, коли овочі підготовлені, необхідно приготувати суміш для панірування. Для цього в глибоку миску засипати панірувальні сухарі і додати туди ж часниковий порошок. Потім кинути сушену петрушку і паприку, а на завершення додати дрібно тертий пармезан. Всі інгредієнти добре перемішати, щоб вийшла однорідна суміш.

Крок - 2
03

Тепер в окрему посудину розбити яйця і збити їх з допомогою міксера в легку піну. У третю миску засипати борошно.

Крок - 3
04

Після цього підготувати форму для запікання або деко. Для цього необхідно скропити форму кулінарним спреєм, щоб кабачкові палички не приставали до дна. Тепер кожну приготовану скибочку кабачка занурити в борошно, потім в яйце, а після цього в панірувальну суміш. Розмістити підготовлені палички на деко і зверху ще трохи скропити спреєм.

Крок - 4
05

Помістити деко з овочевими виробами в духовку, розігріту до 204 градусів, і запікати протягом 20 хвилин. За цей час вони приготуються і придбають рум'яну хрустку скоринку.

Крок - 5
06

Подати до столу кабачкові палички можна як теплими, так і остиглими, доповнивши їх будь-яким соусом, який вам більше до смаку. Хоча більш ідеально підійде сметанний або тартар. Така страва сподобається не тільки дорослим, але й маленьким діткам, а ще така їжа просто ідеальне кулінарне рішення для тих, хто піклується про свою фігуру, так що насолоджуйтесь.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -
Квашена капуста - покроковий рецепт, фото 1 Квашена капуста 35 8 1 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фалафель - покроковий рецепт, фото 1 Фалафель 30 2 3 з 5 - детальніше -
Рагу білоруське - покроковий рецепт, фото 1 Рагу білоруське 80 5 3 з 5 - детальніше -
Биточки з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з курячого фаршу 40 2 3 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом в банку - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом в банку 130 3 3 з 5 - детальніше -