Укр
Рус
Кабачки Другі страви Українська кухня

Кабачкові палички

( 5.0000 5 535 35 оцінок)

2928 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Кабачкові палички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Овочі в раціоні харчування людини повинні бути присутніми завжди і про це відомо, мабуть, усім. Але не завжди хочеться вживати їх просто в сирому вигляді. І ось тут не заважає включити фантазію. Адже з будь-якого овоча можна придумати безліч всіляких страв і закусок, не виключаючи і кабачки, особливо в сезон їх дозрівання. З цього овоча можна придумати чимало чудових рецептів: від фаршированих кабачків до смажених оладок. Але ми вам запропонуємо відмінну альтернативу - кабачкові палички. Ця страва не просто смачна, але ще і корисна, так як кабачок є одним з найбільш низькокалорійних овочів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кабачкові палички" (на 100 грам)

  • Білки3.5 гр.
  • Жири2 гр.
  • Вуглеводи13.8 гр.
  • Калорії95 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування закуски головне підібрати якісні кабачки. Якщо вони великі, то доведеться знімати шкірку і вичищати насіння. Тому краще всього використовувати молоденькі овочі з м'якою шкіркою і дрібними насінням, тоді необхідність їх чистити відпаде сама собою. Кабачки просто потрібно добре промити, відрізати кінчики і нарізати уздовж паличками, не дуже тонкими і довгими. Хоча розмір залежить власне від вашого бажання.

Крок - 1
02

Тепер, коли овочі підготовлені, необхідно приготувати суміш для панірування. Для цього в глибоку миску засипати панірувальні сухарі і додати туди ж часниковий порошок. Потім кинути сушену петрушку і паприку, а на завершення додати дрібно тертий пармезан. Всі інгредієнти добре перемішати, щоб вийшла однорідна суміш.

Крок - 2
03

Тепер в окрему посудину розбити яйця і збити їх з допомогою міксера в легку піну. У третю миску засипати борошно.

Крок - 3
04

Після цього підготувати форму для запікання або деко. Для цього необхідно скропити форму кулінарним спреєм, щоб кабачкові палички не приставали до дна. Тепер кожну приготовану скибочку кабачка занурити в борошно, потім в яйце, а після цього в панірувальну суміш. Розмістити підготовлені палички на деко і зверху ще трохи скропити спреєм.

Крок - 4
05

Помістити деко з овочевими виробами в духовку, розігріту до 204 градусів, і запікати протягом 20 хвилин. За цей час вони приготуються і придбають рум'яну хрустку скоринку.

Крок - 5
06

Подати до столу кабачкові палички можна як теплими, так і остиглими, доповнивши їх будь-яким соусом, який вам більше до смаку. Хоча більш ідеально підійде сметанний або тартар. Така страва сподобається не тільки дорослим, але й маленьким діткам, а ще така їжа просто ідеальне кулінарне рішення для тих, хто піклується про свою фігуру, так що насолоджуйтесь.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -
Форель у вині - покроковий рецепт, фото 1 Форель у вині 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки 45 4 2 з 5 - детальніше -
Шоколадний кекс в кухлі - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний кекс в кухлі 50 4 2 з 5 - детальніше -
Грузинський шашлик - покроковий рецепт, фото 1 Грузинський шашлик 50 5 3 з 5 - детальніше -
Оладки на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на дріжджах 50 4 3 з 5 - детальніше -