Укр
Рус
Йогурт Напої Російська кухня

Йогурт

( 4.8214 4 528 28 оцінок)

3118 - переглядів
10 хвилин порцій - 3 складність - 1 з 5
Йогурт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Італійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Про те, наскільки корисні йогурти, відомо, напевно, навіть дітям. Але, звичайно ж, за умови, що вони натуральні, без будь-якої хімії, хоча знайти в наш час такі, можна сказати, важко. Як то кажуть, нерозв'язних завдань немає, завжди є альтернатива, тому пропонуємо для своїх домочадців приготувати у себе на кухні натуральний домашній йогурт. Тим більше, що зробити таку корисну вкусняшку своїми руками - не таке вже й складне завдання. Спробуйте приготувати свіжий, смачний і нескінченно корисний продукт, який потім можна буде використовувати в якості закваски для нової порції.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Йогурт" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири6.3 гр.
  • Вуглеводи11.6 гр.
  • Калорії122 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вкрай важливо, щоб інгредієнти для приготування нашого смачного і корисного продукту були свіжими і якісними. Так, і найголовніше, не думайте, що дуже смачний натуральний йогурт можна приготувати тільки при наявності йогуртниці. Насправді все набагато простіше, ніж на перший погляд здається. Єдине, що потрібно дотримуватися - столові прилади і весь посуд, в якому буде готуватися йогурт, в обов'язковому порядку обдається окропом. Готуючи йогурт вдома, можна контролювати його жирність і свіжість, а смак формувати, додаючи найулюбленіші інгредієнти. Отже, якщо ви готові, будемо вчитися готувати корисний для всієї родини продукт - йогурт. У глибоку миску викладаємо бавовняну тканину, розстеляємо її так, щоб краї виступали з миски.

Крок - 1
02

У цю ємність з тканиною викладаємо йогурт фреш, складаємо куточки тканини разом і утворивши вузлик, трохи здавлюємо цей вузлик, щоб стекла рідина.

Крок - 2
03

Потім зав'язуємо цей вузлик з йогуртом і підвісивши над ємністю, залишаємо на 6 годин, а краще всього на ніч, щоб добре відцідити. Після цього вузлик розв'язуємо і перекладаємо відціджений йогурт з тканини в глибоку миску.

Крок - 3
04

Далі додаємо туди вершки тетрапак, вливаємо згущене молоко.

Крок - 4
05

Після цього кидаємо в миску фруктовий фреш, тобто нарізані кубиками улюблені фрукти, кому які більше подобаються.

Крок - 5
06

Всі інгредієнти ретельно не поспішаючи перемішуємо і поливаємо фруктовим соком. Знову все змішуємо і відправляємо миску з йогуртом в холодильник. Готовий фруктовий йогурт подаємо до столу охолодженим, ні в якому разі не збовтуючи і не перемішуючи. Натуральний, без будь-якої хімії продукт, без сумніву корисний і смачний, обов'язково сподобається вашим домочадцям.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Карпаччо з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з яловичини 40 2 2 з 5 - детальніше -
Безе в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1 Безе в мікрохвильовці 60 2 3 з 5 - детальніше -
Баклажани в паніровці - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани в паніровці 45 3 3 з 5 - детальніше -