Укр
Рус
Оселедець Другі страви Єврейська кухня

Як подати оселедець

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

700 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Як подати оселедець - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Сьогодні хочемо запропонувати вам приготувати рулет з оцтового маринаду, тобто рулетики з оселедця з паприкою або огірковою начинкою. У представленому варіанті це буде оселедець, з певним смаком, тому що створений тут більш міцний розсіл. Оселедець по цьому рецепту чудовий, це відмінна закуска для вечірок, сімейних свят. Але відразу попередимо, що вийнявши рибу з розсолу, її можна залити олією і подавати оселедець в такому вигляді.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як подати оселедець" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії130 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Оселедець промийте проточною водою, а потім замочіть в холодній воді на 2-3 години - час замочування залежить від рівня солоності, тому краще розрізати шматочок і спробувати. Складіть промитий оселедець в тарілку, щоб трохи позбавити від води.

Крок - 1
02

Тим часом займіться приготуванням оцтового маринаду - охолоне якраз, поки оселедець замочується. У каструлю налийте воду, оцет (поменше в більш м'якому варіанті), додайте цукор, лавровий лист, кульки запашного перцю. Надішліть каструлю на вогонь і доведіть до кипіння. Коли все трохи прокипить, зніміть каструлю з вогню.

Крок - 2
03

Очистіть велику цибулину, і розріжте її тонкими півкільцями або пір'ям. Зніміть лушпиння і складіть цибулю в гарячий маринад. Ретельно перемішайте все і дайте охолонути. За цей час можна нарізати начинку для рулетів з оселедця - використовуючи огірок і маринований перець. Їх потрібно розрізати на більш дрібні шматочки, щоб вони помістилися в рулетик.

Крок - 3
04

Замочене філе оселедця вийміть з води, перевірте солоність, потім розріжте рибу тонше уздовж навпіл. Ви можете зробити рулет з оселедця більшого розміру, де 1 рулетик - це 1 філе риби. А можна зробити поменше, наприклад на 1 укус, для цього необхідно розрізати філе навпіл. На кожну скибочку оселедця викладіть по шматочку огірка і перцю. Оберніть оселедець навколо начинки, формуючи рулетик. Можна рулет з оселедця скріпити зубочисткою або поставити вертикально, щільно поруч один з одним в яку-небудь невисоку посудину, щоб вони не розкручувалася.

Крок - 4
05

Загорнуті рулети викладіть в блюдо - можна покласти в банку і залити маринадом. Або помістіть їх в миску більшого діаметру, щоб оселедець вміщувався в 1 шар на дні. Залийте рибу остигнулою рідиною (маринадом), накрийте і залиште в холодильнику на 24 години. Можна довше зберігати в розсолі, але тоді оселедець буде більш кислим.

Крок - 5
06

Після закінчення часу дістаньте рибу з розсолу, викладіть красиво на блюдо або інший посуд і подавайте до столу з хлібом або просто як одну зі святкових закусок. Якщо риба знаходиться в розсолі довше, ніж 24 години (максимум 48 годин), вийміть її з оцту і полийте оливковою олією. Таким чином, риба миє залишатися в холодильнику до тижня.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Борщ з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з капустою 80 6 4 з 5 - детальніше -
Грецький салат без огірків - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат без огірків 40 4 3 з 5 - детальніше -
Домашня нутелла - покроковий рецепт, фото 1 Домашня нутелла 55 3 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк сирний - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк сирний 85 4 3 з 5 - детальніше -