Укр
Рус
Гамбургери Закуски Американська кухня

Італійський гамбургер

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

883 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Італійський гамбургер - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Італійський гамбургер зовсім не поступається американському; замість Чеддер і кетчупу ми вирішили використовувати всі типові інгредієнти для цієї закуски: свіже гарне м'ясо, шматочки смачного сиру, карамелізована червона цибуля і майонез зі свіжого базиліка, строго домашнього приготування!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Італійський гамбургер" (на 100 грам)

  • Білки12 гр.
  • Жири17.9 гр.
  • Вуглеводи13.3 гр.
  • Калорії269 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати італійський бургер, спочатку почніть створювати майонез з базиліком, важливо, щоб всі інгредієнти були кімнатної температури. Отже, залийте жовток в ємність з високими бортами, додайте дрібку солі і чорного меленого перцю.

Крок - 1
02

Також додайте в ємність терту шкірку (цедру) лимона, потім відіжміть сік і додайте його так само до решти інгредієнтів. Почніть змішувати за допомогою погружного міксера, додаючи оливкову чи рослинну олію в ємність, поки не отримаєте кремообразний майонез.

Крок - 2
03

Потім додайте в ємність заздалегідь вимиті листя базиліка і знову все ретельно змішайте. Відставте поки майонез з базиліком в сторону.

Крок - 3
04

Очистіть від лушпиння червона цибуля, розріжте його навпіл, а потім розділіть на шари. Покладіть подрібнену цибулю в каструлю, залийте до половини водою і відправте на плиту.

Крок - 4
05

Додайте в каструлю коричневий цукор і варіть все кілька хвилин. Потім додайте до цибулі воду, що залишилася і продовжуйте готувати, поки вона повністю не випарується. Всього це займе близько 15 хвилин.

Крок - 5
06

Далі з заздалегідь підготовленого фаршу сформуйте м'ясні котлети. Злегка притисніть м'ясо руками, щоб надати бажану форму, потім приправити сіллю, перцем і рослинним маслом з обох сторін.

Крок - 6
07

Нагрійте добре сковорідку з рослинним маслом і помістіть в неї підготовлені котлети, обсмажують хвилин 5 і переверніть їх на іншу сторону.

Крок - 7
08

Тим часом наріжте невеликими шматочками сир і помістіть його на котлети, потім додайте трохи води, яка буде використовуватися для приготування пара, накрийте кришкою і продовжуйте готувати ще кілька хвилин (близько 4), поки сир повністю не розтане.

Крок - 8
09

А поки подбайте про булках, розділіть їх навпіл, змастіть вершковим маслом кожну половинку, щоб зробити внутрішню частину м'якої і відправте на кілька хвилин підсмажити їх на гарячій сковороді.

Крок - 9
10

Потім покладіть обсмажені булки на обробну дошку і нижню частину полийте раніше підготовленим майонезом з базиліком. Покладіть на майонез попередньо вимиті листя салату.

Крок - 10
11

Потім помістіть котлету з сиром вище на салат і покладіть трохи карамелізованого червоної цибулі.

Крок - 11
12

Останнім шаром укладіть сушені помідори (замариновані в маслі), накрийте другою частиною булки і подавайте італійські гамбургери ще теплими до столу. Ви можете супроводжувати їх смачною смаженою картоплею.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Буріто з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з куркою 60 4 3 з 5 - детальніше -
Безе рецепт простий - покроковий рецепт, фото 1 Безе рецепт простий 100 3 3 з 5 - детальніше -
?>