Укр
Рус
Бутерброди Закуски Італійська кухня

Італійський сендвіч

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1220 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Італійський сендвіч - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Страва, що складається з декількох шматочків хліба і начинки, називається сендвічем. Начинка може бути найрізноманітнішою. В даному випадку вона овочева. Спробуйте приготувати і переконайтеся, що сендвіч без м'яса теж може бути смачним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Італійський сендвіч" (на 100 грам)

  • Білки2.7 гр.
  • Жири16.9 гр.
  • Вуглеводи17.9 гр.
  • Калорії240 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

На початку приготування вам знадобиться чиста сковорідка. Поставте її на плиту і запаліть невеликий вогонь. У сковорідку киньте ложку вершкового масла і налийте трохи олії. Поки масло тане, додайте пластівці перцю чилі і имбирно - часникову пасту.

Крок - 1
02

За допомогою лопатки ретельно розмішайте всі спеції з маслом. Постійно помішуючи, готуйте суміш протягом буквально однієї хвилини.

Крок - 2
03

Вимитий зелений перець чилі наріжте на кухонній дошці тонкими кільцями. Надішліть в сковорідку.

Крок - 3
04

Цибулину середнього розміру очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною водою. Покладіть на дошку і наріжте напів або чверть кільцями. Киньте подрібнену цибулю в сковорідку.

Крок - 4
05

Виберіть стручковий перець будь-якого кольору. Помийте під краном і витріть рушником. Розріжте навпіл і видаліть серцевину з насінням і хвостик. Покладіть на кухонну дошку і наріжте тонкими смужками. Нарізаний перець відправте до цибулі і перцю чилі.

Крок - 5
06

Всі інгредієнти в сковорідці ретельно перемішайте. Посоліть за смаком і знову перемішайте. Готуйте протягом декількох хвилин.

Крок - 6
07

Тим часом займіться наступним. Тонко наріжте білокачанну капусту. Невелику морквину очистіть від шкірки, помийте і натріть на крупній тертці. У сковорідку до інших овочів киньте подрібнену капусту і моркву. Ретельно перемішайте всі інгредієнти в сковорідці і тушкуйте на середньому вогні до м'якості овочів.

Крок - 7
08

Готову овочеву суміш пересипте в глибоку миску. Залиште на час, щоб трохи охолола. Додайте чорний мелений перець, майонез і ретельно перемішайте.

Крок - 8
09

На скибочку хліба нанесіть частину овочевої начинки. Зверху накрийте другою скибочкою хліба. З обох сторін намажте хліб тонким шаром вершкового масла.

Крок - 9
10

Підготовлений сендвіч підсмажте до рум'яності з обох сторін, використовуючи гриль або сендвічницю. Таким же чином приготуйте інші. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -
Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Курячі сердечка - покроковий рецепт, фото 1 Курячі сердечка 35 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грецький салат з баклажанами - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з баклажанами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Дорада в духовці, запечена - покроковий рецепт, фото 1 Дорада в духовці, запечена 50 2 2 з 5 - детальніше -
Омлет з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з вершками 30 2 2 з 5 - детальніше -