Страва, що складається з декількох шматочків хліба і начинки, називається сендвічем. Начинка може бути найрізноманітнішою. В даному випадку вона овочева. Спробуйте приготувати і переконайтеся, що сендвіч без м'яса теж може бути смачним.
На початку приготування вам знадобиться чиста сковорідка. Поставте її на плиту і запаліть невеликий вогонь. У сковорідку киньте ложку вершкового масла і налийте трохи олії. Поки масло тане, додайте пластівці перцю чилі і имбирно - часникову пасту.
За допомогою лопатки ретельно розмішайте всі спеції з маслом. Постійно помішуючи, готуйте суміш протягом буквально однієї хвилини.
Вимитий зелений перець чилі наріжте на кухонній дошці тонкими кільцями. Надішліть в сковорідку.
Цибулину середнього розміру очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною водою. Покладіть на дошку і наріжте напів або чверть кільцями. Киньте подрібнену цибулю в сковорідку.
Виберіть стручковий перець будь-якого кольору. Помийте під краном і витріть рушником. Розріжте навпіл і видаліть серцевину з насінням і хвостик. Покладіть на кухонну дошку і наріжте тонкими смужками. Нарізаний перець відправте до цибулі і перцю чилі.
Всі інгредієнти в сковорідці ретельно перемішайте. Посоліть за смаком і знову перемішайте. Готуйте протягом декількох хвилин.
Тим часом займіться наступним. Тонко наріжте білокачанну капусту. Невелику морквину очистіть від шкірки, помийте і натріть на крупній тертці. У сковорідку до інших овочів киньте подрібнену капусту і моркву. Ретельно перемішайте всі інгредієнти в сковорідці і тушкуйте на середньому вогні до м'якості овочів.
Готову овочеву суміш пересипте в глибоку миску. Залиште на час, щоб трохи охолола. Додайте чорний мелений перець, майонез і ретельно перемішайте.
На скибочку хліба нанесіть частину овочевої начинки. Зверху накрийте другою скибочкою хліба. З обох сторін намажте хліб тонким шаром вершкового масла.
Підготовлений сендвіч підсмажте до рум'яності з обох сторін, використовуючи гриль або сендвічницю. Таким же чином приготуйте інші. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти