Укр
Рус
Сирні палички Закуски Бразильська кухня

Італійські сирні палички

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

679 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Італійські сирні палички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бразильська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сирні палички подобаються всім, особливо, супроводжувані соусом, що приносить задоволення смаку. Внутрішня частина паличок ніжна, а зовні злегка хрустка з бульбашками сиру і це додає особливу нотку цій закусці, яка вам обов'язково сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Італійські сирні палички" (на 100 грам)

  • Білки16.3 гр.
  • Жири16.4 гр.
  • Вуглеводи29.2 гр.
  • Калорії334 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розчиніть сухі дріжджі разом з цукром в теплій воді і дайте їм постояти приблизно 2-3 хвилини.

Крок - 1
02

Далі засипте в невелику миску просіяне борошно, додайте трохи солі і натертий (частину його) на самій дрібній тертці сир пармезан. Ретельно перемішайте ці інгредієнти.

Крок - 2
03

Зробіть отвір в дні миски з сипучою сумішшю, додайте куряче яйце і раніше розчинені дріжджі, перемішайте все твердою ложкою або руками, поки вся рідка суміш не змішається.

Крок - 3
04

На чистому столі викладіть і вимісіть тісто приблизно 3-5 хвилин або поки воно не стане еластичним, але в той же час м'яким. Далі розріжте підготовлене тісто навпіл, загорніть кожну частину в поліетиленову плівку і поставте в холодильник на 30 хвилин.

Крок - 4
05

Вийміть кульку з охолодженого тіста і покладіть її на робочу поверхню присипану борошном, почніть розтягувати і розгортати качалкою, поки воно не стане товщиною в сантиметр.

Крок - 5
06

Далі покладіть на підготолвений шар тіста тонкий шар вершкового масла, розтоплений до кімнатної температури, і посипте залишений сир пармезан зверху (залиште трохи сиру для прикраси паличок в кінці).

Крок - 6
07

Витягніть другу кульку з тіста, теж її тонко розкачайте в пласт і викладіть його на сир пармезан, поєднуючи обидва краї з вершковим маслом від центру. За допомогою качалки трохи розтягніть тісто з сиром, щоб ущільнити обидві частини і розвести.

Крок - 7
08

Наріжте з тіста смужки товщиною в палець або 2 сантиметри і поверніть обидва кінці в протилежному напрямку, щоб створити такий ефект, як морські хвилі.

Крок - 8
09

Помістіть сирні палички на застелений пергаментним папером піднос, промажте зверху збитим курячим яйцем з молоком. Далі прикрасьте кожну паличку натертим сиром пармезан. Надішліть палички в духовку і випікайте при температурі 190 градусів протягом 25-30 хвилин в залежності від того, наскільки золотисто-коричневого кольору ви хочете. Насолоджуйтесь пообідньою кавою або чаєм в супроводі чудових італійських сирних паличок.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Малиново манний пудинг - покроковий рецепт, фото 1 Малиново манний пудинг 60 4 3 з 5 - детальніше -
Біфштекс - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс 30 1 2 з 5 - детальніше -
Форшмак по-єврейськи - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак по-єврейськи 30 5 3 з 5 - детальніше -
Пряники на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пряники на молоці 65 3 3 з 5 - детальніше -
?>