Укр
Рус
Лечо Консервування Італійська кухня

Італійське лечо / Peperonata

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

721 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Італійське лечо / Peperonata - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Італійське лечо - пепероната - дуже смачний літній гарнір, який ідеально підходить до ніжного м'яса або риби. Також можна використовувати для приготування гарячої брускетти або як соус до пасти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Італійське лечо / Peperonata" (на 100 грам)

  • Білки1.4 гр.
  • Жири2.1 гр.
  • Вуглеводи7.2 гр.
  • Калорії58 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування італійського лечо - пепероната, вам знадобиться глибока велика сковорідка з антипригарним покриттям або сотейник. Поставте її на маленький вогонь. Налийте в сковорідку невелику кількість оливкової олії першого холодного віджиму.

Крок - 1
02

Візьміть головку часнику і відокремте від неї кілька зубів. Очистіть їх від лушпиння. Киньте часник, не подрібнюючи, в сковорідку з оливковою олією, нехай трохи підрум'яниться.

Крок - 2
03

Тим часом займіться підготовкою овочів. Червону цибулю очистіть від лушпиння і сполосніть під холодною водою. Покладіть на кухонну дошку. Якщо цибуля велика, то наріжте її чверть кільцями. Якщо трохи менше - тонкими півкільцями. Надішліть подрібнену цибулю в сковорідку. Періодично помішуючи, трохи підсмажте її.

Крок - 3
04

Поки червона цибуля рум'яниться в сковорідці на невеликому вогні, дістаньте солодкий перець. Для того, щоб страва виглядала яскравішою, використовуйте червоний, жовтий і зелений перець. Ретельно помийте його під проточною водою. Розріжте навпіл, видаліть насіння і хвостики. Наріжте кожну половинку довгими смужками.

Крок - 4
05

Надішліть нарізаний різнокольоровий солодкий перець в сковорідку з підрум'яненою цибулею і часником. Посоліть за смаком і приправте чорним меленим перцем. Добре перемішайте і накрийте кришкою. Готуйте на маленькому вогні протягом хвилин 10 - 15.

Крок - 5
06

По закінченню цього періоду зніміть кришку зі сковороди. Дістаньте зуби часнику і викиньте їх. Тепер до овочів необхідно додати вказану в рецепті кількість томатного пюре. Акуратно перемішайте всі інгредієнти за допомогою лопатки. Знову накрийте кришкою і трохи протоміть. Перець в даній страві повинен бути м'яким, але при цьому не розвалюватися.

Крок - 6
07

Перед тим, як вимикати вогонь, спробуйте пеперонату на смак. Можливо, потрібно додати ще трохи солі або чорного меленого перцю. Пересипте готове італійське лечо зі сковороди в тарілку. Смачно як в теплому, так і холодному вигляді. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -
Багет з часником - покроковий рецепт, фото 1 Багет з часником 80 1 3 з 5 - детальніше -
Нирки в винному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Нирки в винному соусі 35 2 3 з 5 - детальніше -
Тілапія під овочевою шубою - покроковий рецепт, фото 1 Тілапія під овочевою шубою 60 4 3 з 5 - детальніше -