Укр
Рус
Нуга Десерти Французька кухня

Італійська нуга

( 4.8571 4 514 14 оцінок)

1301 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Італійська нуга - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Італійська нуга - це десерт, який відомий практично в усьому світі. Єдине кожна кухня має свої нюанси в приготуванні цього знаменитого лакомства. Ось один з варіантів нашої не менше смачної нуги.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Італійська нуга" (на 100 грам)

  • Білки11.2 гр.
  • Жири29.2 гр.
  • Вуглеводи41 гр.
  • Калорії468 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Досить великого розміру деко застеліть пергаментним папером. Засипте в деко попередньо очищені фісташки, мигдаль і волоські горіхи, які заздалегідь теж потрібно трохи подрібнити.

Крок - 1
02

Рівномірно розподіліть інгредієнти по всьому листу і відправте в заздалегідь розігріту духовку до 170 градусів, приблизно на 6-7 хвилин. Після закінчення зазначеного часу витягніть деко з духовки, а висушені горіхи викладіть на обробну дошку або блюдо, щоб вони охололи.

Крок - 2
03

Далі в невелику миску покладіть родзинки, залийте їх (повністю покривши) окропом і залиште десь на 10-12 хвилин, до розм'якшення плоду. Потім викладіть розм'якшені родзинки на деко застелене паперовим рушником, трохи промокніть і залиште до подальшого використання.

Крок - 3
04

Тепер ще в одну миску відокремте акуратно пелюстки від бутонів підсушеної чайної троянди і відставте на час в сторону.

Крок - 4
05

Далі неглибоку сковорідку помістіть на плиту, укладіть в неї вершкове масло і повністю розтопіть. Засипте в гаряче масло маршмеллоу (бажано білого кольору) і томіть, постійно мішаючи, до повного розчинення продукту і утворення однорідної рідкої суміші.

Крок - 5
06

Тепер, продовжуючи томити суміш на слабкому вогні і постійно мішаючи, залийте в сковорідку трохи харчового барвника. Продовжуйте варити близько 2 хвилин, а потім засипте в ємність сухе молоко і продовжуйте томити вміст, постійно пермішуючи, до утворення однорідної сметаноподібної суміші.

Крок - 6
07

Далі засипте в утворену суміш раніше підготовлені горіхи з родзинками і ще раз все ретельно перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів, а потім зніміть сковорідку з плити.

Крок - 7
08

Потім утворену масу викладіть на пергаментний папір, накрийте другим листом паперу і за допомогою качалки розкачайте охолоджену суміш в не сильно товстий пласт.

Крок - 8
09

Потім зніміть верхній аркуш паперу і посипте утворений пласт раніше підготовленими пелюстками троянди.

Крок - 9
10

Знову накрийте майже готову страву пергаментним папером і ще раз легенько качалкою прикатайте, сформувавши якомога рівніше края. Потім помістіть страву в холодильник приблизно на 3-4 години.

Крок - 10
11

Після витягніть застиглу італійську нугу з холодильника, наріжте порційно і дивуйте гостей і близьких.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Лангет з курки - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з курки 75 2 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк з варенням - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з варенням 55 4 3 з 5 - детальніше -
Штрудель класичний - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель класичний 60 3 3 з 5 - детальніше -