Італійський сендвіч - великий, апетитний та ситний гарячий бутерброд з яловичиною. Страва ідеально підходить для сніданку або обіднього перекушування на роботі та в школі, оскільки чудово насичує та заряджає енергією. Як робиться найсмачніший італійський сендвіч, читайте у рецепті.
Яловиче філе вимийте і просушіть паперовими рушниками. Посоліть і поперчіть м'ясо до смаку.
Розігрійте на сковороді невелику кількість рослинної олії та обсмажте на ній яловичину до рум'яної скоринки з обох боків. Наприкінці смаження полийте м'ясо жиром, що утворився в сковороді, і перекладіть на тарілку.
Приготуйте домашній майонез. Яйце вимийте, просушіть і розбийте в ємність для змішування. Влийте туди ж олію і лимонний сік, всипте трохи солі.
Перебийте інгредієнти занурювальним блендером до однорідності та загусання.
Надайте булочці потрібну форму, а потім розріжте уздовж навпіл. Вийміть з половинок м'якуш і запікайте обидві частини булочки в розігрітій до 160-170 градусів духовці до рум'яності (приблизно 8-10 хвилин).
Охолоджену яловичину наріжте невеликими шматочками. Помідори вимийте, просушіть і наріжте тонкими скибочками.
Приправте нарізані помідори за смаком сіллю, олією та свіжим базиліком. Додайте трохи табаско.
Запечену булочку вийміть із духовки. Нижню половинку змастіть із внутрішнього боку раніше приготовленим майонезом, а верхню - жиром від смаження м'яса.
Поверх майонезу викладіть замариновані помідори, а на них покладіть подрібнену яловичину.
Присипте м'ясо листям базиліка. Зверху натріть пармезан і полийте олією.
Накрийте бутерброд верхньою частиною булочки. Соковитий та смачний італійський сендвіч готовий. Подавайте його на стіл відразу після приготування. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти