Укр
Рус
Бутерброди Закуски Італійська кухня

Італійський сендвіч

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

579 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Італійський сендвіч - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Італійський сендвіч - великий, апетитний та ситний гарячий бутерброд з яловичиною. Страва ідеально підходить для сніданку або обіднього перекушування на роботі та в школі, оскільки чудово насичує та заряджає енергією. Як робиться найсмачніший італійський сендвіч, читайте у рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Італійський сендвіч" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири36.6 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії397 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловиче філе вимийте і просушіть паперовими рушниками. Посоліть і поперчіть м'ясо до смаку.

Крок - 1
02

Розігрійте на сковороді невелику кількість рослинної олії та обсмажте на ній яловичину до рум'яної скоринки з обох боків. Наприкінці смаження полийте м'ясо жиром, що утворився в сковороді, і перекладіть на тарілку.

Крок - 2
03

Приготуйте домашній майонез. Яйце вимийте, просушіть і розбийте в ємність для змішування. Влийте туди ж олію і лимонний сік, всипте трохи солі.

Крок - 3
04

Перебийте інгредієнти занурювальним блендером до однорідності та загусання.

Крок - 4
05

Надайте булочці потрібну форму, а потім розріжте уздовж навпіл. Вийміть з половинок м'якуш і запікайте обидві частини булочки в розігрітій до 160-170 градусів духовці до рум'яності (приблизно 8-10 хвилин).

Крок - 5
06

Охолоджену яловичину наріжте невеликими шматочками. Помідори вимийте, просушіть і наріжте тонкими скибочками.

Крок - 6
07

Приправте нарізані помідори за смаком сіллю, олією та свіжим базиліком. Додайте трохи табаско.

Крок - 7
08

Запечену булочку вийміть із духовки. Нижню половинку змастіть із внутрішнього боку раніше приготовленим майонезом, а верхню - жиром від смаження м'яса.

Крок - 8
09

Поверх майонезу викладіть замариновані помідори, а на них покладіть подрібнену яловичину.

Крок - 9
10

Присипте м'ясо листям базиліка. Зверху натріть пармезан і полийте олією.

Крок - 10
11

Накрийте бутерброд верхньою частиною булочки. Соковитий та смачний італійський сендвіч готовий. Подавайте його на стіл відразу після приготування. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Котлети гречаники - покроковий рецепт, фото 1 Котлети гречаники 45 3 2 з 5 - детальніше -
Мімоза з сардиною - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з сардиною 30 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ростбіф з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з телятини 85 3 3 з 5 - детальніше -