Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Італійська кухня

Італійський томатний суп

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

963 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Італійський томатний суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Італійський томатний суп з нутом і грибами - апетитна вегетаріанська перша страва, насичена різноманітними смаками і ароматами. Доступні інгредієнти, легке приготування і відмінний смак зроблять його фаворитом на вашому обідньому столі. Спробуйте приготувати - і цей рецепт стане одним з ваших улюблених. Ідеально підходить для пісного меню.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Італійський томатний суп" (на 100 грам)

  • Білки1.7 гр.
  • Жири7.1 гр.
  • Вуглеводи4.2 гр.
  • Калорії87 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помідори вимийте, просушіть і наріжте великими шматочками. Не забудьте видалити місце кріплення плодоніжки.

Крок - 1
02

Печериці протріть вологою серветкою від забруднень і наріжте тонкими слайсами.

Крок - 2
03

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 3
04

Зубчики часнику очистіть від лушпиння і половину дрібно поріжте ножем, а половину наріжте тонкими слайсами.

Крок - 4
05

На сковороді на середньому вогні розігрійте рослинну олію і, помішуючи, смажте на ній подрібнені цибулю і часник до легкої прозорості.

Крок - 5
06

Додайте нарізані слайсами печериці. З консервованого нуту злийте рідину і відправте зерна в загальну масу. Якщо немає консервованого, можна купити сушений нут і заздалегідь відварити.

Крок - 6
07

Покладіть в блюдо шматочки помідорів і ретельно перемішайте. Влийте в сковороду трохи води і, помішуючи, тушкуйте овочі з печерицями, поки помідори не стануть м'якими і не пустять сік. Розбийте томати кулінарною лопаткою, щоб зробити шматочки менше.

Крок - 7
08

В кінці приготування приправте італійський томатний суп з нутом і грибами сіллю, цукром і меленим чорним перцем за смаком. Ретельно перемішайте вміст каструлі, проваріть ще 2-3 хвилини і вимкніть вогонь.

Крок - 8
09

Розлийте італійський томатний суп по тарілках, прикрасьте свіжим базиліком і подавайте на стіл з білим хлібом. Суп пісний, але густий і насичений, а завдяки нуту і грибам ще і ситний. Він внесе різноманітність в вегетаріанське меню. 

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодець з риби - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з риби 120 4 3 з 5 - детальніше -
Овочеве соте - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве соте 40 3 3 з 5 - детальніше -