Укр
Рус
Печиво Випічка Іспанська кухня

Іспанські чуррос

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

626 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Іспанські чуррос - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ділимося своїм рецептом, щоб приготувати кращі іспанські чуррос. Цю страву дуже легко приготувати, і вона завжди виглядає смачно! Ділимося рецептом крок за кроком, щоб ви втратили страх готувати чуррос, якщо ви ніколи цього не робили.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Іспанські чуррос" (на 100 грам)

  • Білки2.9 гр.
  • Жири48.1 гр.
  • Вуглеводи19.8 гр.
  • Калорії530 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте шоколадний соус. Помістіть нарізаний шоколад в середню миску. Закип'ятіть вершки в каструлі або в мікрохвильовій печі. Додайте їх до шоколаду і ретельно перемішайте. Дайте постояти близько 2 хвилин без перемішування. Потім добре перемішайте ложкою або вінчиком, поки весь шоколад не розтане. Розтопіть вершкове масло разом з водою в середній каструлі на сильному вогні.

Крок - 1
02

Зменшіть вогонь і додайте в каструлю просіяне борошно, сіль, корицю і цукор. Добре перемішайте дерев'яною ложкою до утворення густої маси, від 40 до 70 секунд.

Крок - 2
03

Зніміть каструлю з вогню і додайте в неї курячі яйця по одному, поки все добре не змішано. Ви можете зробити це в блендері з вінчиком або лопаткою. Збивайте дуже добре, щоб отримати гладку суміш, а потім перекладіть це в кондитерський пакет з наконечником-зіркою.

Крок - 3
04

Розігрійте рослинне масло в каструлі або фритюрниці до 180 градусів. Якщо буде дуже гаряче, чуррос будуть корічньовіти зовні, але всередині вони будуть сирими. Ви можете зробити тест з невеликою кількістю суміші, якщо вона спливає і почне пузиритися, вона готова.

Крок - 4
05

Видавіть з кондитерського мішка суміш так, щоб акуратно залити тісто в масло, і, щоб відрізати чуррос, ви можете перестати натискати або відрізати тісто ножицями. Готуйте чуррос до золотистого кольору. Якщо ви зробите їх більше, вам доведеться готувати трохи довше в маслі, щоб вони були повністю підготовлені і не були сирими всередині.

Крок - 5
06

Осушіть чуррос, уклавши на всмоктуючий папір. Покрийте сумішшю цукру і кориці, коли вони ще теплі або гарячі, щоб сипучі інгредієнти добре прилипли. Накрийте готові іспанські чуррос кришкою і подавайте гарячими або теплими в супроводі шоколадного соусу. Ви можете помістити чуррос в миску і поставити в теплу духовку, поки ви закінчите готувати все. Кількість Чуррос залежить від того, як довго ви їх готуєте. Ви можете зробити міні-версію. Наприклад, з цим рецептом виходить від 30 до 35 міні чуррос

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вареники з сюрпризом - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з сюрпризом 80 4 3 з 5 - детальніше -
Налисники з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Налисники з м’ясом 55 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріг "Яблука на снігу" - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг "Яблука на снігу" 90 4 3 з 5 - детальніше -