Укр
Рус
Паелья Другі страви Европейская кухня

Іспанська паелья з морепродуктами

( 4.9231 4 513 13 оцінок)

1466 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Іспанська паелья з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Арабська кухня, Австрійська кухня, Французька кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Для цієї паельї ми вибрали різноманітність морепродуктів. Ви можете приготувати цю страву на своїй плиті або на грилі. Але рекомендуємо настійно використовувати спеціальну сковороду, щоб вийшла шикарна іспанська паелья з морепродуктами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Іспанська паелья з морепродуктами" (на 100 грам)

  • Білки17.5 гр.
  • Жири5.2 гр.
  • Вуглеводи9 гр.
  • Калорії124 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глибокий сотейник або велику сковороду помістіть на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і добре розігрійте. Потім помістіть в гарячу олію попередньо нарізану кільцями сиров'ялену ковбасу (в цьому рецепті добре підходить чорізо, але ви можете використовувати будь-який вид).

Крок - 1
02

Обсмажуйте ковбасу, періодично помішуючи, до утворення золотистої скоринки на м'ясному виробі, а потім перемістіть її на тарілку і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

А в цю сковорідку влийте трохи масла. Потім очистіть від лушпиння цибулю, на обробній дошці дрібно її нашаткуйте, а потім відправте в киплячу олію. Сюди ж додайте попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Обсмажуйте, постійно мішаючи, до легкого розм'якшення цибулі.

Крок - 3
04

Потім помийте під проточною водою, просушіть, а потім дрібно наріжте зелень петрушки. Відправте зелень в сковорідку, ретельно перемішайте і продовжуйте обсмажувати, до золотистості цибулі і появи насиченого аромату.

Крок - 4
05

Далі помийте під проточною водою помідори, викладіть на обробну дошку і наріжте невеликими кубиками. Подрібнені томати відправте в сковорідку до решти інгредієнтів, перемішайте і томіть близько 2 хвилин.

Крок - 5
06

Потім поступово засипайте круглий рис в сковорідку, одночасно змішаючи, до об'єднання всіх продуктів в ємності. А після залийте все заздалегідь підготовленим овочевим бульйоном.

Крок - 6
07

Далі приправте вміст сковороди сухою паприкою, додайте трохи шафрану і долийте біле сухе вино. Ретельно все перемішайте і залиште страву томитися приблизно на 10 хвилин.

Крок - 7
08

Потім додайте в сковорідку, раніше обсмажену ковбасу, ще раз все перемішайте і продовжуйте томити майбутню паелью до впитування рисом практично всієї рідини.

Крок - 8
09

Далі посоліть вміст сковороди, перемішайте і акуратно укладіть в ємність мідії і попередньо очищені креветки. Томіть ще близько 5 хвилин, поки всі черепашки не відчиняться.

Крок - 9
10

Тепер ще раз все перемішайте і додайте в сковороду заздалегідь вимитий і перерізаний хвіст омара. Потім накрийте сковорідку кришкою і нехай страва томиться ще близько 10 хвилин.

Крок - 10
11

Далі відкрийте кришку сковорідки, прикрасьте готову італійську паелью з морепродуктами часточками лимона, посипте нашаткованою зеленню петрушки і подавайте ароматну страву до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -
Легкий салат з грушею - покроковий рецепт, фото 1 Легкий салат з грушею 20 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -
Такос - покроковий рецепт, фото 1 Такос 60 4 3 з 5 - детальніше -
Рис з м’ясом в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рис з м’ясом в духовці 75 4 3 з 5 - детальніше -
Щука фарширована по-єврейськи - покроковий рецепт, фото 1 Щука фарширована по-єврейськи 65 3 3 з 5 - детальніше -