Укр
Рус
Головна страва Другі страви Кухня Швеції

Іспанська тортилья з картоплею і цибулею

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

572 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Іспанська тортилья з картоплею і цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Іспанська тортилья з карамелізованою цибулею, в варіанті рецепта картопляного омлету з солодкою ноткою. Дуже просто приготувати чудову страву з оригінальною ноткою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Іспанська тортилья з картоплею і цибулею" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи11.6 гр.
  • Калорії137 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перше, що необхідно зробити, це очистити картоплю від шкірки. Потім розріжте картоплю на не дуже товсті шматочки, щоб вони добре присмажилися всередині і були м'якими.

Крок - 1
02

Залийте в невелику сковороду рослинне або оливкове масло і нагрійте на середньому вогні. Після нагрівання масла, додайте в сковороду нарізану картоплю.

Крок - 2
03

Коли картопля стане м'якою, виловіть її з гарячого масла і залиште на промокальному папері, щоб видалити зайвий жир. Додайте трохи солі.

Крок - 3
04

Курячі яйця збийте з допомогою міксера або кухонного вінчика в глибокій мисці. Надішліть картоплю в миску зі збитими яйцями і ретельно перемішайте. Дайте постояти утвореній масі близько 10 хвилин. Це дозволить вмісту придбати консистенцію.

Крок - 4
05

Тепер приготуйте карамелізовану цибулю: очистіть її від лушпиння, а потім наріжте на обробній дошці соломкою. Обсмажте подрібнену цибулю в невеликій сковороді, час від часу помішуючи, і нехай вона поступово готується. Посипте цибулю цукром, і вона при обсмажуванні закарамелізуеться.

Крок - 5
06

Далі залийте в більшу сковороду на середньому вогні шар картопляної суміші, яку зарезервували раніше. Всередину додайте карамелізовану цибулю. Викладіть перший шар картопляної суміші, потім цибулю і покрийте залишеною сумішшю з картоплі.

Крок - 6
07

Трохи струсіть, піднявши з вогню, сковороду з масою і побачите, що нижня частина утвореної тортильі згустилася, в цьому випадку дуже обережно переверніть її за допомогою тарілки, що закриває сковороду, і обсмажте з іншого боку.

Крок - 7
08

Через кілька секунд іспанська тортилья з картоплею і цибулею буде готова. Саме в цей момент надавайте страві бажаний вид, акуратно виклавши тортилью на блюдо. Залишається тільки вибрати хороший домашній хліб і їсти.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пюре - покроковий рецепт, фото 1 Пюре 30 5 1 з 5 - детальніше -
Гаспачо без огірків - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо без огірків 40 5 3 з 5 - детальніше -
Класичний молочний коктейль - покроковий рецепт, фото 1 Класичний молочний коктейль 15 2 2 з 5 - детальніше -