Укр
Рус
Паелья Другі страви Европейская кухня

Іспанська паелья

( 4.8125 4 516 16 оцінок)

1435 - переглядів
80 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Іспанська паелья - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Арабська кухня, Австрійська кухня, Французька кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Іспанську паелью можна готувати різними способами, тому ми хотіли представити вам один з найбільш універсальних рецептів паельї, який існує, оскільки він підтримує всі види інгредієнтів: морепродукти, курку, овочі і звичайно рис.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Іспанська паелья" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи7.1 гр.
  • Калорії105 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинячі ребра з курячою грудкою помийте під проточною водою і трохи просушіть паперовим рушником. Потім викладіть м'ясо на велике блюдо, рясно посоліть і приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Помістіть ребра і курячу грудку в розпечене масло і обсмажуйте до зникнення рожевості і появи золотистої скоринки на м'ясі. Обсмажене м'ясо викладіть на тарілку і залиште на деякий час до подальшого використання.

Крок - 2
03

А в цю ж сковорідку долийте ще трохи олії і викладіть креветки (краще, якщо будете використовувати королівські, які побільше), обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, приблизно 5 хвилин. Викладіть обсмажені креветки на блюдо і відставте.

Крок - 3
04

Потім близько 5 хвилин проваріть заздалегідь очищений кальмар, а потім остудіть його і наріжте невеликими шматками. У ще гарячу сковорідку покладіть часточки кальмара і обсмажуйте, постійно мішаючи, приблизно 7 хвилин, а потім приберіть ємність з вогню.

Крок - 4
05

Далі очистіть від лушпиння цибулю, а болгарський перець звільніть від хвостика і нутрощів. Викладіть овочі на обробну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте дрібними квадратами.

Крок - 5
06

Тепер помістіть сковорідку на плиту, налийте в неї масло і викладіть нарізану цибулю з перцем, трохи присоліть. Обсмажуйте, періодично помішуючи, до розм'якшення овочів і утворення золотистості на цибулі.

Крок - 6
07

Потім промийте холодною водою помідори і натріть на самій великій тертці в досить рідке пюре. Тепер приправте вміст сковороди сухою паприкою, чорним меленим перцем і додайте томатне пюре. Перемішайте і томіть ще приблизно 4 хвилини.

Крок - 7
08

Потім засипте в сковорідку до інших овочів круглозернистий рис і ретельно все перемішавши і зменшивши до мінімуму вогонь, залиште страву томитися.

Крок - 8
09

А самі поріжте на досить великі шматки раніше обсмажене м'ясо і помістіть в сковорідку до решти продуктів. Потім залийте вміст сковороди водою і залиште томитися.

Крок - 9
10

Тим часом глибокий сотейник помістіть на плиту, налийте в нього воду і доведіть до кипіння. Закиньте в киплячу воду мідії в панцирі і відварюйте, до відкриття мушлі. Потім відокремте частину мушлі, залишивши ту, в якій сама м'якоть морепродукту і помістіть в невелику миску.

Крок - 10
11

Далі в сотейник з уже майже готовиою стравою, засипте консервований горошок і, ретельно все перемішавши, томіть страву ще кілька хвилин.

Крок - 11
12

А потім викладіть красиво по центру сковороди, поверх всього вмісту, раніше обсмажені креветки, по периметру розмістіть мідії і, прибравши ємність з вогню і, настоявши іспанську паелью ще близько 15 хвилин, швидше подавайте до столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Биточки з індички - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з індички 50 4 3 з 5 - детальніше -
?>