Укр
Рус
Мясо Другі страви Польська кухня

Індичі медальйони

( 5.0000 5 512 12 оцінок)

929 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Індичі медальйони - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня, Уральська кухня, Литовська кухня, Кухня Данії

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Приготуйте індичі медальйони на вечерю в будній день або як святкова страва по цьому простому й швидкому рецепту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Індичі медальйони" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири7.2 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії129 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготування індичих медальйонів почніть зі змішування приправ з оливковою олією. Для цього в невелику мисочку налийте необхідну кількість оливкової олії. Киньте мелений шавлій, кошерну сіль (можна замінити на звичайну кухонну), часниковий порошок і листя розмарину. Все ретельно перемішайте.

Крок - 1
02

Вирізка індички за своєю природою не має кісток і шкіри. Це одна з найніжніших частин птиці. Помийте м'ясо під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Розріжте шматок на кілька частин і помістіть в глибоку миску. Приготовану суміш з приправ і оливкового масла додайте до індичого м'яса і втирайте рукою, ретельно перемішуючи.

Крок - 2
03

У миску з вирізкою індички і приправами вилийте лимонний сік. Можна використовувати покупний або вичавити сік з лимона самостійно. Також відміряйте необхідну кількість апельсинового соку і додайте до м'яса. Накрийте миску з індичкою харчовою плівкою і залиште мінімум на пів години, щоб замаринувалося. Якщо є час, то можна і на довше залишити.

Крок - 3
04

Дістаньте каструлю швидкого приготування. На дно налийте невелику кількість оливкової олії. Обсмажте замариновану грудку індички в гарячому маслі близько 3 хвилин з кожного боку. Якщо хочете отримати більш золотисте м'ясо, додайте трохи менше масла при смаженні.

Крок - 4
05

Шматки підсмаженої індички перекладіть на тарілку. У каструлю додайте курячий бульйон і залишки маринаду, перемішайте. На дно помістіть підставку і на неї покладіть індичку. Закрийте кришкою, встановіть вентиль на герметичність і готуйте на високій температурі близько 15 хвилин.

Крок - 5
06

Коли м'ясо буде готове, дайте йому трохи охолонути. Далі наріжте його пластинами і викладіть на тарілку. Індичі медальйони полийте рідиною з каструлі. Прикрасьте розмарином і часточками лимона. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Фріттата з кабачками - покроковий рецепт, фото 1 Фріттата з кабачками 45 4 3 з 5 - детальніше -
Домашня сметана з молока - покроковий рецепт, фото 1 Домашня сметана з молока 30 1 2 з 5 - детальніше -
Котлети м’ясні (з яловичини) - покроковий рецепт, фото 1 Котлети м’ясні (з яловичини) 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Коржики - покроковий рецепт, фото 1 Коржики 40 4 2 з 5 - детальніше -
Грецький салат з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з авокадо 45 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріжки на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки на молоці 75 4 3 з 5 - детальніше -
Хумус з нуту і моркви - покроковий рецепт, фото 1 Хумус з нуту і моркви 50 1 2 з 5 - детальніше -