Укр
Рус
Кабачки Закуски Українська кухня

Ікра з кабачків з грибами

( 4.9286 4 514 14 оцінок)

2358 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Ікра з кабачків з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Ця приголомшлива страва наповнена соковитими середземноморськими овочами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ікра з кабачків з грибами" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи4 гр.
  • Калорії90 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте необхідні інгредієнти. Очистіть від лушпиння часник і наріжте на обробній дошці якомога дрібніше.

Крок - 1
02

Виберіть молоді та тонкі кабачки (щоб не було насіння), помийте під проточною водою і наріжте кільцями не товще 0.5 см.

Крок - 2
03

Позбавте так само від лушпиння цибулю і наріжте теж кільцями, але дуже тонко. Печериці помийте в холодній воді і накромсайте досить великими шматками.

Крок - 3
04

Баклажани вимийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і наріжте спочатку соломкою по всій довжині овоча, а потім дрібними кубиками.

Крок - 4
05

Болгарський перець ретельно вимийте і приберіть з нього нутрощі з кісточками, а потім наріжте довгими смужками. Помідори так само промийте і наріжте великими квадратами.

Крок - 5
06

Тепер приступіть до приготування страви. У глибоку сковороду влийте рослинне масло і помістіть на плиту з максимальним вогнем. У розпечене масло киньте нарізаний часник і обсмажуйте, постійно помішуючи.

Крок - 6
07

Потім всипте до часнику нашатковану петрушку і відразу ж додайте баклажани. Смажте, постійно помішуючи, потім рясно присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і залиште томитися ще хвилин на 10, поки баклажани не стануть м'якими. Потім вимкніть вогонь і приберіть сковороду з плити.

Крок - 7
08

Далі покрийте нижню частину і боки форми для випікання столовою ложкою оливкової олії і відправте в форму підсмажені баклажани, рівномірно розподіливши по дну.

Крок - 8
09

Посипте декількома столовими ложками натертого на дрібній тертці сиру Пармезан. Розподіліть кільця кабачка рівним шаром зверху, злегка присоліть і посипте ще трохи сиром.

Крок - 9
10

Продовжуйте розкладати зверху кільця цибулі, притрусіть сиром, потім нарізані гриби і знову трохи сиру. Тепер викладіть смужки болгарського перцю і помідори, покриваючи кожен шар сіллю і натертим сиром.

Крок - 10
11

Розігрійте духовку до 175 градусів C і відправте в неї форму з овочами. Випікайте протягом 45 хвилин, а потім дістаньте страву і дайте настоятися ще хвилин 15. можете подавати до столу оригінальну ікру з кабачків.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курячий рулет - покроковий рецепт, фото 1 Курячий рулет 60 4 2 з 5 - детальніше -
Тісто для піци - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для піци 120 1 3 з 5 - детальніше -
Заварне тісто - покроковий рецепт, фото 1 Заварне тісто 30 1 2 з 5 - детальніше -
Слойка завитушка - покроковий рецепт, фото 1 Слойка завитушка 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -
Мімоза - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза 35 4 3 з 5 - детальніше -
Желе з агару - покроковий рецепт, фото 1 Желе з агару 50 3 3 з 5 - детальніше -
?>