Укр
Рус
Баклажани Закуски Українська кухня

Ікра з кабачків і баклажанів

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

2040 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Ікра з кабачків і баклажанів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

У цієї страви є все. Крім того, що це ідеальний спосіб підкреслити всі літні і корисні овочі, це також відмінну страву, яку можна приготувати заздалегідь, а потім подавати охолодженою або гарячою під час сімейних святкувань або просто до вечері. Готуйте самостійно ікру з кабачків і баклажанів і радуйте сім'ю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ікра з кабачків і баклажанів" (на 100 грам)

  • Білки0.7 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи3.9 гр.
  • Калорії54 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть велику сковороду на плиту, налийте в неї оливкову або рослинну олію і розігрійте.

Крок - 1
02

Тепер виберіть великого розміру баклажани, добре промийте проточною водою і на обробній дошці наріжте невеликими кубиками. Надішліть нарізані баклажани в сковорідку з гарячим маслом і обсмажуйте, періодично помішуючи, до появи золотистої скоринки на овочі. Підсмажені кабачки викладіть на тарілку і залиште до подальшого використання.

Крок - 2
03

Потім виберіть невеликі кабачки (обов'язково молоді, щоб було менше кісточок і не довелося знімати шкірку), вимийте їх і наріжте невеликими шматочками. Долийте в сковорідку олію і туди ж відправте нарізані кабачки. Обсмажуйте, помішуючи, до розм'якшення кабачка, потім теж викладіть в миску.

Крок - 3
04

Далі наріжте невеликими квадратами молодий цукіні і, підлив в сковороду ще масла, обсмажте овоч, постійно помішуючи, до появи золотистої скоринки. Обсмажений цукіні викладіть в третю тарілку.

Крок - 4
05

Тепер звільніть від насіння і стебла болгарський перець (бажано червоний) і на обробній дошці нашаткуйте невеликими шматочками. Очистіть від лушпиння цибулю і наріжте невеликими кубиками. Надішліть нарізані овочі в гарячу сковороду з олією і обсмажуйте близько 5 хвилин.

Крок - 5
06

Далі очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте тонкими кругами часник, потім так само відправте його в сковорідку і, постійно помішуючи, продовжуйте смажити овочі ще близько 10 хвилин.

Крок - 6
07

Тепер додайте в сковорідку до овочів томатну пасту і, добре все перемішавши, залийте ще води і продовжуйте кілька хвилин обсмажувати вміст ємності.

Крок - 7
08

Потім закиньте в сковорідку обсмажені раніше кабачки, цукіні і баклажани, посипте все нашаткованою зеленню петрушки, рясно посоліть, приперчив чорним меленим перцем і, ретельно все перемішавши, залиште овочі тушкуватись до повної їх готовності, близько 20 хвилин.

Крок - 8
09

Тепер зніміть готову страву з плити і дайте трохи настоятися. Потім розкладіть теплу ікру з кабачків і баклажанів на тарілку, прикрасьте половинками черрі і посипте нашаткованою зеленою цибулею. Полийте страву невеликою кількістю соєвого соусу і подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Котлети з горбуші - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з горбуші 35 4 2 з 5 - детальніше -
Цукерки солона карамель - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки солона карамель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Морозиво з молока - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво з молока 50 2 2 з 5 - детальніше -
Оладки на воді - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на воді 45 3 3 з 5 - детальніше -
?>