Укр
Рус
Ікра овочева Закуски Білоруська кухня

Ікра із кабачків з томатами

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

2942 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Ікра із кабачків з томатами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Хочете насолодитися смаком овочів поза сезоном? Ми підготували оригінальну пропозицію по цукіні і томатам. Ця ідеальна ікра з кабачків з томатами чудове доповнення до риби, м'яса або млинців! Обов'язково спробуйте рецепт ікри.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ікра із кабачків з томатами" (на 100 грам)

  • Білки0.5 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи6.3 гр.
  • Калорії29 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно помийте проточною водою помідори. Потім викладіть томати на обробну дошку і позбавте їх квітконожки, а далі наріжте на чверті. Відокремте акуратно гострим ножем м'якоть від шкіри, а потім наріжте її невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Помістіть велику сковорідку на плиту і добре прогрійте. Перемістіть подрібнені помідори в гарячу сковороду. Залийте воду. Додайте в сковороду до помідорів гвоздику і рідкий мед. Далі приправте овоч чорним меленим перцем і смажте, помішуючи, до випаровування майже всієї рідини.

Крок - 2
03

Далі ретельно вимийте, а потім з допомогою овочечистки очистіть кабачок від шкірки (якщо овоч молодий, шкірку можна не видаляти).

Крок - 3
04

Відкладіть шкіру кабачка в сторону і поріжте м'якоть на маленькі, рівні кубики. Потім додайте нарізану м'якоть цукіні до часткового випаровування помідорів в сковорідку. Перемішайте все і смажте близько 2 хвилин.

Крок - 4
05

Додайте в сковороду свіжу лимонну цедру, і зменшіть вогонь. Приправте вміст сковороди сіллю. Залийте все водою і томіть овочі на повільному вогні, постійно помішуючи, поки вода повністю не випарується і утворена овочева ікра не досягне потрібної консистенції.

Крок - 5
06

Потім посипте вміст сковороди подрібненим розмарином і зніміть готову страву з вогню.

Крок - 6
07

Далі перекладіть гарячу ікру з кабачків з помідорами в попередньо простерилізовану банку і закатайте щільно кришкою. Далі переверніть банку з ікрою верх ногами і залиште в такому вигляді, до повного охолодження.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Мармелад з варення - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад з варення 45 3 3 з 5 - детальніше -
Смачний бургер - покроковий рецепт, фото 1 Смачний бургер 45 2 2 з 5 - детальніше -
Варення з мандаринів - покроковий рецепт, фото 1 Варення з мандаринів 80 1 3 з 5 - детальніше -
Буженина з індички - покроковий рецепт, фото 1 Буженина з індички 65 1 3 з 5 - детальніше -