Укр
Рус
Фруктовий кокотейль Напої Російська кухня

Ігристий фруктовий коктейль

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

651 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Ігристий фруктовий коктейль - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Цей азіатський десерт виразно очолює список фаворитів! Його неймовірно легко зробити і дуже освіжає в теплий день. Цей ігристий фруктовий коктейль традиційно використовує кокосове молоко в якості основи. Ви також можете використовувати будь-який асортимент (консервованих) фруктів, який вам подобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ігристий фруктовий коктейль" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири7.7 гр.
  • Вуглеводи22.2 гр.
  • Калорії176 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з того, щоб створити желе. Додайте порошок агар-агар і сіль в невелику каструлю, а потім налийте в неї гарячу воду. Збийте вінчиком до повного розчинення. Поставте каструлю на плиту і включіть середній вогонь.

Крок - 1
02

Продовжуйте збивати і стежте за вмістом, оскільки суміш може кипіти. Дайте суміші дійти до швидкого кипіння протягом 1 хвилини, зніміть з вогню, а потім додайте в каструлю банановий екстракт і трохи зеленого харчового барвника. Добре перемішайте.

Крок - 2
03

Вилийте утворену суміш у форму для випічки (або щось таке ж дрібне) і дайте трохи охолонути, перш ніж відправити желе в холодильник, щоб воно повністю застигло.

Крок - 3
04

Візьміть нарізані водяні каштани (горіхи) і помістіть їх в невелику миску. Додайте трохи води, а потім залийте щедру кількість червоного харчового барвника. Добре перемішайте.

Крок - 4
05

Додайте в миску з каштанами крохмаль. Почніть з невеликої кількості, змішайте, і потім поступово додайте більше, поки частина вмісту не буде покрита рівномірно. У цей момент у вас має бути дуже мало червоного кольору. Злегка просійте через дрібне сито подрібнені каштани.

Крок - 5
06

Помістіть каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. При жорсткому кипінні води додайте в неї каштани і варіть близько 3 хвилин або поки вони не спливуть на поверхню. Витягніть і помістіть приварені каштани в ємність з крижаною водою, поки не будуть готові до використання. Якщо ви витягнете їх з води занадто рано, вони зберуться разом.

Крок - 6
07

А тим часом приготуйте кокосовий соус. Змішайте молоко з кокосовими пластівцями і насінням чіа в каструлі, відправте на плиту і варіть близько 5 хвилин. Додати цукор за смаком з сіллю. Дайте охолонути перед використанням.

Крок - 7
08

Після того, як раніше приготоване желе застигне, наріжте його на невеликі смужки. Не використовуйте всі желе.

Крок - 8
09

Тепер відправте охолоджений каштан в глибоку ємність, додайте смужки желе. Далі додайте в ємність подрібнений рамбутан, лічі та джекфрут (можна замінити ананасом). У цьому рецепті можна використовувати будь-які фрукти на свій смак.

Крок - 9
10

Додайте в ємність до решти продуктів молоко і цукрову пудру до смаку і, нарешті, кілька крапель червоного харчового барвника (щоб вміст став рожевим), ретельно все перемішайте. Охолодіть вміст ємності в холодильнику.

Крок - 10
11

Якщо ви подаєте такий коктейль в окремих склянках, викладіть спочатку подрібнені фрукти, желе і насіння штучного граната (каштан), додайте підготовлений раніше кокосовий соус, кокосову стружку (за бажанням), а потім насіння чіа. Добре перемішайте ложкою ігристий фруктовий коктейль, перш ніж побалувати себе.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вафельна трубочка - покроковий рецепт, фото 1 Вафельна трубочка 45 2 3 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша полента - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша полента 55 4 2 з 5 - детальніше -
Панакота зі сметани - покроковий рецепт, фото 1 Панакота зі сметани 50 3 3 з 5 - детальніше -
Гречка по-купецькому - покроковий рецепт, фото 1 Гречка по-купецькому 40 4 3 з 5 - детальніше -