Укр
Рус
Рулети Випічка Французька кухня

Ідеальний рулет

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

690 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Ідеальний рулет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Мексиканська кухня, Фінська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ідеальний рулет - ароматна шоколадна випічка до чаю. Десерт являє собою бісквіт з шоколадного тіста зі збитими вершками. Готується він нескладно, а виходить м'яким, вологим і надзвичайно смачним. Як зробити ідеальний домашній рулет, читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ідеальний рулет" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири9.6 гр.
  • Вуглеводи26.2 гр.
  • Калорії231 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з приготування тіста. Просійте в миску борошно разом з какао-порошком.

Крок - 1
02

Яйця заздалегідь вийміть з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Розбийте яйця в чашу міксера, всипте цукор і збийте інгредієнти до стану піни. В кінці збивання влийте ванільну есенцію.

Крок - 2
03

Потроху всипте у збиті яйця борошняну суміш і акуратно вимішуйте кулінарною лопаткою до однорідності, намагаючись, щоб маса не осіла.

Крок - 3
04

Змастіть деко олією, застеліть промасленим пергаментом і рівномірно розподіліть по ньому шоколадне тісто. Запікайте в розігрітій до 230 градусів духовці 4 хвилини.

Крок - 4
05

Одержаний шоколадний корж зніміть з дека, звільніть від пергаменту і остудіть.

Крок - 5
06

Зробіть крем. Влийте в чашу міксера охолоджені жирні вершки (бажано 35%) і збивайте до стійких піків.

Крок - 6
07

На водяній бані розтопіть поламаний кубиками шоколад, весь час помішуючи, щоб маса стала гладкою і однорідною.

Крок - 7
08

Застеліть робочу поверхню промасленим пергаментом, покладіть на нього шоколадний корж і рівномірно покрийте збитими вершками, залишивши частину для декору.

Крок - 8
09

Присипте крем зверху шоколадними краплями. Поверніть бісквіт рулетом, оберніть пергаментом і відправте на 10 хвилин в морозильник або на 20 хвилин в холодильник.

Крок - 9
10

Охолоджений рулет звільніть від пергаменту і змастити з усіх боків, крім низу, залишеними для цього збитими вершками.

Крок - 10
11

Зверху розтопленим шоколадом намалюйте візерунки. Використовуйте для цього кулінарний мішок або поліетиленовий пакет з відрізаним кінчиком.

Крок - 11
12

Прикрасьте ідеальний рулет шоколадними краплями і цукровим посипанням. Він виходить ошатним і дуже смачним. Наріжте десерт порційними шматочками і подавайте до чаю. Рулет дійсно ідеальний. Насолоджуйтесь!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рисовий суп з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Рисовий суп з ковбасою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Смажені креветки з часником - покроковий рецепт, фото 1 Смажені креветки з часником 40 3 3 з 5 - детальніше -
Салат «Сухарик» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Сухарик» 35 3 2 з 5 - детальніше -