Укр
Рус
Хворост Випічка Російська кухня

Хворост класичний

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

907 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Хворост класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

опис

Якщо ви думаєте, що хворост тільки гілки для розпалювання печі, ви помиляєтеся. Кущ також є найсмачнішим печивом, яке люблять як діти, так і дорослі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хворост класичний" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири22.3 гр.
  • Вуглеводи46.5 гр.
  • Калорії418 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В окремий посуд розбиваємо курячі яйця. Потім додаємо в ємність з утвореною яєчною масою молоко, цукор і сіль. Ретельно все перемішуємо, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 1
02

Потім поступово додаємо в посуд просіяне борошно, ще раз ретельно все перемішуємо, до утворення досить густого тіста.

Крок - 2
03

Замішуємо тісто, виклавши його на стіл, посипаний борошном. Відрізаємо від утвореної густої маси невеликий шматок тіста і розгортаємо його тонким шаром, товщиною не більше п'яти сантиметрів. Зверніть увагу, що чим тонше буде розкочуватися тісто, тим смачніше вийде печиво, від цього залежить, не потріскається чи воно.

Крок - 3
04

Тепер нарізаємо тісто на тонкі вертикальні смужки шириною приблизно п'ять сантиметрів і ще раз нарізаємо навпіл, щоб вийшли маленькі прямокутники.

Крок - 4
05

В кожному прямокутнику створюємо розділ, потім візьмемо його в руки і натиснемо на один край в цьому розділі, ви побачите, як тісто стало набувати форму локонів. Кілька разів повторюємо цю процедуру. Стежимо за тим, щоб тісто розтягувалося якомога менше. Отримавши необхідну форму, відкладемо майбутній хмиз і повторимо процедуру з іншим тістом.

Крок - 5
06

Добре розігріваємо олію в глибокій каструлі, укладаємо в нього заготовки з тіста, і обсмажуємо, акуратно помішуючи, по обидва боки, до золотистого відтінку. Зверніть увагу, що тісто збільшується в розмірах, тому сильно закривати його не потрібно. До того ж воно дуже швидко готується, тому не перестарайтеся, щоб не згоріло.

Крок - 6
07

Як тільки печиво хворост набуло золотистий колір, відразу ж виймаємо його з допомогою кухонної лопатки, даємо маслу стекти і покладемо на паперовий рушник.

Крок - 7
08

Потім перекладаємо хворост класичний на тарілку і посипаємо цукровою пудрою. Насолоджуємося!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини 35 5 2 з 5 - детальніше -
Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по - Київськи 60 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Різотто з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
М’ясні фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясні фрикадельки 75 4 3 з 5 - детальніше -
Домашній сир з козячого молока - покроковий рецепт, фото 1 Домашній сир з козячого молока 35 1 2 з 5 - детальніше -